Ontwerper-onderzoeker voor het project ‘Differentiëren in het voortgezet onderwijs’

Ontwerper-onderzoeker voor het project ‘Differentiëren in het voortgezet onderwijs’

Geplaatst Deadline Locatie
17 okt 31 okt Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De roep om onderwijs-op-maat aan te bieden is wereldwijd groot en de vakgroep ELAN werkt hard aan het beantwoorden van de vraag hoe dit gerealiseerd kan worden. Ben je geboeid door het onderwerp differentiatie? Wil je weten welke docentcompetenties goed differentiëren veronderstelt en hoe docenten zich de complexe differentieervaardigheid eigen kunnen maken? Zo ja, dan is dit project echt iets voor jou. Binnen de vakgroep Docentontwikkeling van de Universiteit Twente wordt dit project in nauwe samenwerking met het schoolbestuur Stichting Carmelcollege uitgevoerd in het voortgezet onderwijs. We hebben onderzocht hoe goed differentiërende docenten werken en willen nu op basis van die kennis een training ontwikkelen met behulp van het 4C/ID model. De training zal daarna door Stichting Carmelcollege in hun scholen geïmplementeerd worden en door ons geëvalueerd worden. Je zult werken in een vakgroep waarbinnen vergelijkbare projecten worden uitgevoerd en waarbinnen veel expertise aanwezig is m.b.t. differentiatie en de professionalisering van docenten.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur onderwijskunde. Daarnaast bezit je kennis van en liefst ervaring met differentiatie.
  • Je bent een goede ontwerper en onderzoeker en sterk in het organiseren van processen.
  • Je houdt ervan om onafhankelijk te werken, maar je bent ook goed in staat om samen te werken met collega’s en met de onderwijspraktijk.
  • Je bent flexibel en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlandse én de Engelse taal goed (C1), met de nadruk op een sterke schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE


Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Adrie Visscher, vakgroep voorzitter, a.j.visscher@utwente.nl, telefoon 053-4893609.

Jouw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 31 oktober 2019 uploaden via onderstaande link. Voor nadere informatie met betrekking tot docentontwikkeling binnen de faculteit BMS, verwijzen we je naar https://www.utwente.nl/nl/bms/elan/

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor 1,0 FTE voor de periode van 1 december 2019 tot 1 maart 2022. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 3.255,- per maand bij een voltijds dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3%.

Werkgever

Universiteit Twente.
Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Faculty of
 Behavioural, Management and Social sciences 
De Faculty of Behavioural, Management and Social sciences (BMS) wil een sleutelrol spelen in het begrijpen, ontwikkelen en analyseren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Aan de hand van social engineering worden deze technologische ontwikkelingen in de samenleving geïntegreerd, zowel op publiek als particulier niveau. Hierbij wordt het gedrag en de behoeften van mensen scherp in het oog houden. Om dit te kunnen doen, heeft de Faculty of BMS hoogwaardige kennis in huis van de vakgebieden psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, filosofie, onderwijskunde en gezondheidswetenschappen. Deze kennis staat in het teken van het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Het onderzoek aan deze faculteit is nauw verbonden met UT-onderzoekslijnen die zich richten op nanotechnologie, ICT, biomedische technologie en technische geneeskunde, governance & gedragswetenschappen, engineering en geo-informatie wetenschappen en aardobservatie. De faculteit heeft circa 3000 studenten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€3255 per maand
  • Universitair
  • 1067971

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you