Secretaresse (1,0 fte)

Secretaresse (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 okt 18 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is plek voor een secretaresse. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Samen met een team van drie enthousiaste, hardwerkende en gezellige secretaresses verzorg je binnen de afdeling Staatsrecht, Bestuursrecht en Rechtstheorie en de afdeling Internationaal en Europees Recht de ondersteunende taken voor de coördinatoren bedrijfsvoering, hoogleraren, docenten en onderzoekers. In deze dynamische functie ben je in staat signalen op te pikken, onderlinge verbanden te leggen en je eigen werkzaamheden te organiseren en dat van collega's naadloos over te nemen. Dit laatste vraagt een hoge mate van collegialiteit en nauwkeurigheid.

De werkzaamheden zijn divers en bestaan onder andere uit het maken van afspraken in het programma Outlook, het regelen van catering- en zaalaanvragen, het organiseren van bijeenkomsten en seminars, het drukklaar maken van de readers en het beantwoorden van vragen van de medewerkers. Daarnaast zul je ondersteuning bieden bij een aantal personeelsaangelegenheden zoals indiensttreding en afscheid.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je beschikt over een secretaresseopleiding op minimaal mbo-niveau 4 en je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal. Ook heb je veel ervaring met Outlook, Word en Excel. Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden, te ontzorgen en wilt als secretaresse het verschil maken. 
Geen dag is hetzelfde in deze functie. Daarom wordt er een beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid. Als secretaresse ben je een cruciale factor in het samenspel tussen het secretariaat en de medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 1,0 fte voor de duur van 1 jaar, met 2 maanden proeftijd. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.261,- en maximaal € 3.052,- (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 
De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau.

Staf en studenten in het onderwijs, onderzoek en impact staan centraal binnen de faculteit en worden professioneel ondersteund vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO). De medewerkers in de FSO leveren belangrijke, dienstverlenende bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma’s, onderzoekprojecten en impactactiviteiten. In de FSO werken collega’s vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel samen. Wij werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, en waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk; zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal. Onderdeel van de FSO is het domein Bestuursondersteuning Rechtsgeleerdheid.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 38—40 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO
  • 1068724

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you