Onderzoeksmedewerker

Onderzoeksmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
30 okt 6 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als onderzoeksmedewerker draagt u in teamverband bij aan het uitvoeren van één of meerdere wetenschappelijke projecten op het gebied van (preventieve) integrale zorg voor kwetsbare groepen zoals jeugdigen en ouderen. U draagt bij aan het Europese Horizon 2020 project VALUECARE in 7 Europese landen. Wij doen de Europese coördinatie, een Rotterdamse pilot studie en de evaluatie in Europa. VALUECARE ontwikkelt en evalueert op waarde gedreven integrale zorg voor ouderen met ondersteuning door nieuwe ICT toepassingen. U draagt bij aan de coördinatie, de opzet, uitvoering en Engelstalige rapportages. U ondersteunt de organisatie van het consortium en de uitvoering van de deelprojecten op alle vlakken. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld internationale bijeenkomsten organiseert, deelnemers werft, Engelstalige rapportages en nieuwsbrieven verzorgt, deelprojecten uitvoert en problemen oplost. U werkt daarbij samen met collega onderzoekers die aan de studie werken. Ook draagt u bij aan andere projecten en aan algemene taken in de onderzoeksectie.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

U heeft een opleiding op het niveau van bachelor of master in Gezondheidswetenschappen, Sociale Wetenschappen, of een vergelijkbare opleiding. U bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk) in zowel Nederlands als Engels. U heeft affiniteit en ervaring met project management en coördinatie en met de uitvoering van (deel)projecten in de zorg en wetenschappelijk onderzoek. U werkt graag samen met andere onderzoekers en professionals in binnen- en buitenland.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van (maximaal) 36 uur per week en een project van vier jaar. Er wordt begonnen met een aanstelling van 12 maanden met, bij goed functioneren, een verlenging. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.078,- (schaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg voert onderzoek uit naar een breed scala aan vraagstukken op het terrein van de volksgezondheid en gezondheidszorg. De onderzoeksgroep draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van (preventieve) interventiestrategieën en het evalueren van de effecten van deze strategieën voor het gezond opgroeien en ouder worden van de bevolking. Meer informatie over de afdeling en de onderzoeksgroep treft u hier aan.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2961—€4078 per maand
  • HBO
  • 42.07.19.TG-P563251-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you