Wetenschappelijk onderzoeker pREGnant (0,8 - 1,0 fte)

Wetenschappelijk onderzoeker pREGnant (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 nov 24 nov 's-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij de Geboortezorg verder helpen met kennis over gebruik van geneesmiddelen en vaccins tijdens de zwangerschap? Dan is deze functie als wetenschappelijk onderzoeker pREGnant (0,8 – 1 fte) iets voor jou!

Functieomschrijving

pREGnant is het systeem in Nederland waarmee Bijwerkingencentrum Lareb gegevens verzamelt over het gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap.

Het doel van pREGnant is het vergroten van kennis over geneesmiddel­gebruik tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Hiermee kunnen verloskundigen, gynaecologen, artsen en vrouwen zelf beter afwegen of het verstandig is een geneesmiddel te gebruiken en wat de mogelijke consequenties zijn.

Wij zoeken een nieuwe collega die pREGnant op de kaart wil zetten. Denk aan het verder bekend maken van pREGnant binnen de zorgverlening en de doelgroep. Het opzetten en uitvoeren van onderzoeken met de verzamelde data (zowel methodologisch als inhoudelijk) en dit publiceren in vakbladen en wetenschappelijke tijdschriften. Zo start binnenkort bijvoorbeeld het onderzoek naar de veiligheid van de maternale kinkhoestvaccinatie. Ook het doen van kwaliteitscontroles op de dataverzameling en het onderhouden en optimaliseren van het systeem zelf is onderdeel van jouw taak.

Specificaties

Lareb

Functie-eisen

Jouw achtergrond: biomedische wetenschappen, medische biologie (evt. farmacie, geneeskunde of andere aanverwante life science studies).

Lijkt deze functie jou een uitdaging? Heb je affiniteit en ervaring met onderzoek en het werken met databases? Ligt je interesse bij de geneesmiddelenbewaking en teratologie? Ben je daarnaast sociaal vaardig, analytisch ingesteld en een doorzetter? Klik dan op de 'sollicitatie' button om te sollicteren en voor meer informatie over de procedure. 

Arbeidsvoorwaarden

Bijwerkingencentrum Lareb biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • Universitair
  • SP Wetenschappelijk onderzoeker pREGnant

Locatie

Goudsbloemvallei 7, 5237 MH, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you