Projectleider

Projectleider

Geplaatst Deadline Locatie
7 nov 22 nov Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, het expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken (SOZ), zoekt een Projectleider

Functieomschrijving

Als projectleider binnen de afdeling Student Support Services begeleid je een aantal projecten en zorg je voor de coördinatie van verschillende projectwerkzaamheden gerelateerd aan de diensten die de afdeling Student Support Services aanbiedt. Thema’s waar de afdeling verantwoordelijk voor is zijn onder andere een inclusieve studieomgeving, door bijvoorbeeld het ondersteunen van studenten met een functiebeperking, het faciliteren van het traject professionalisering studieadviseurs en het organiseren van activiteiten rondom studiekeuze voor bepaalde groepen, zoals eerste generatie studenten. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Opstellen van projectplannen met daarbij een planning, organisatiestructuur en budget;
  • Coördineren en uitvoeren van projecten en/of projectmatige werkzaamheden;
  • Bewaken van de kwaliteit en implementatie van de projectresultaten;
  • Evalueren en rapporteren over de voortgang en eindresultaat van het project;
  • Onderhouden van het netwerk van relevante contacten binnen de universiteit;
  • Zorgdragen voor kennisoverdracht naar collega’s en andere stakeholders.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Academisch werk en denkniveau bij voorkeur met onderwijskundige achtergrond;
  • Ervaring als projectleider en/of –coördinator binnen het hoger onderwijs en affiniteit met de thema’s die binnen de afdeling spelen;
  • Ervaring met (beleids)advisering, en in staat om de vertaalslag te maken van centraal beleid naar decentraal beleid (in dit geval: de wensen en behoeften van de faculteiten en opleidingen);
  • Ervaring met veranderingstrajecten is een pre;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands. Het vereiste niveau Engels is vastgesteld op niveau C1 (actief en passief);
  • Een netwerker met een flexibele instelling en een sterk ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke verhoudingen binnen organisaties;
  • Competenties: sturen op resultaat, overtuigingskracht, conceptueel vermogen, kostenbewust handelen, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Meer informatie hierover: Arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Universiteit Leiden

Het expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken (SOZ) van de Universiteit Leiden faciliteert studeren, studenten en studiesucces door het ondersteunen van studenten en studentenbegeleiders, het uitvoeren van administratieve processen en het bijdragen aan een optimale leef- en leeromgeving.

De functie Projectleider is ondergebracht bij de afdeling Student Support Services. Deze afdeling heeft tot doel het studiesucces van studenten te bevorderen. Dit doet zij door middel van informatie, advies, begeleiding, workshops, cursussen en verschillende programma’s voor (aankomende) studenten (waaronder de introductieweken). De afdeling draagt actief bij aan de deskundigheidsbevordering van facultaire intermediairs (met name studieadviseurs).

Binnen de afdeling werken onder meer studentendecanen, studentenpsychologen en studiekeuze- en loopbaanadviseurs. Daarnaast heeft de afdeling speciale aandacht voor vluchtelingenstudenten en studenten met een functiebeperking. 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 19—22 uur per week
  • Universitair
  • 19-496

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kaiserstraat 25, 2311 GN, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you