Bestuurssecretaris (0,8 - 1,0 fte)

Bestuurssecretaris (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 24 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor de afdeling Bestuursondersteuning op zoek naar een 'Bestuurssecretaris (0,8 - 1,0 fte)'

Functieomschrijving

Ben jij de bestuurssecretaris die de besturing van onze Hogeschool en de besluitvorming van ons College van Bestuur op begrijpelijke wijze uitdraagt naar collega’s en andere belanghebbenden? Weet je alles van bestuurlijke processen, in het bijzonder in een veelzijdige en dynamische organisatie, en zorg je ervoor dat vergaderingen en overleggen vlekkeloos verlopen? Wat goed dat je dit leest: we zijn op zoek naar jou.

Je adviseert
Dankzij jouw kennis van processen, regels, wetten en kaders en bestaand beleid, ben je een belangrijke gesprekspartner voor bestuurders en adviseurs bij de voorbereiding van bestuursvergaderingen en overleggen. Om hen zo goed mogelijk te kunnen adviseren, ben jij op de hoogte van wat er leeft binnen en rond de hogeschool. Hiervoor ga je in gesprek met collega’s van bijvoorbeeld stafafdelingen, de verschillende faculteiten en de diensten en blijf je op de hoogte van relevante (maatschappelijke) ontwikkelingen.

Je organiseert
Als bestuurssecretaris ondersteun je de leden van ons College van Bestuur (CvB) en de secretaris van de Hogeschool bij de praktische en organisatorische zaken rondom het besturen van onze hogeschool. Zo organiseer je vergaderingen, overleggen en werkbezoeken, schrijf je heldere notulen en verzamel je de noodzakelijke vergaderstukken.

Je bent hét aanspreekpunt
Je informeert collega’s over genomen besluiten en volgt of dat wat is besloten, ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Collega’s waarderen dat jij hen kan informeren over alles wat met  bestuurlijke-, tactische- en medezeggenschapsvraagstukken te maken heeft. Dat maakt jou op bestuurlijk vlak hét aanspreekpunt voor wat we als kennisinstelling voor ogen hebben: creating tomorrow together.

Specificaties

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Functie-eisen

  • je hebt een relevante wo- of hbo-opleiding gevolgd, bijvoorbeeld Bestuurskunde;
  • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en weet de - soms ingewikkelde - beleidsonderwerpen, helder voor iedereen te formuleren;
  • je bent een organisatietalent, je houdt van structuur en weet het overzicht te houden in complexe processen;
  • je bent sensitief en weet je staande te houden in een omgeving waarin je te maken hebt met complexe processen en vraagstukken waarbij sprake kan zijn van tegengestelde belangen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, verlenging mogelijk.

  • om te beginnen een fijne werkplek in een leuk en gedreven team, dat werkt vanuit de dynamische Amstelcampus;
  • bij deze functie past het functieprofiel van bestuurssecretaris 3. Het salaris bedraagt maximaal € 892,31 bruto per maand (schaal 11 conform cao HBO) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring;
  • een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren, én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een vaste aanstelling;
  • we bieden je een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand;
  • daarnaast bieden we je uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en vinden we het belangrijk dat jij je verder blijft professionaliseren, bijvoorbeeld via onze HvA Academie.

Werkgever

De HvA is de hogeschool van, voor en mét Amsterdam, en de grootste hbo-instellingen van Nederland. We hebben momenteel ruim 4.000 medewerkers. De stad en omringende regio zijn voor ons een rijke leeromgeving; een inspirerend ‘laboratorium’ waar studenten, docenten, lectoren en externe partners samenwerken aan één missie: creating tomorrow together.

Talent als basis, diversiteit als kracht
De HvA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als kennisinstelling van en voor de stad. We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze hogeschool.

Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord.

Afdeling

Het College van Bestuur heeft de algemene leiding over de Hogeschool van Amsterdam. De professionals van de afdeling Bestuursondersteuning ondersteunen het College bij haar integrale taakuitoefening en hebben als kerntaak de procesondersteuning van beleidsvoorbereiding, -implementatie en -monitoring voor de hogeschool. Bestuursondersteuning is een compact team dat valt onder de verantwoordelijkheid van de secretaris van de hogeschool.

Specificaties

  • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf; Management
  • Gedrag en maatschappij; Economie; Recht
  • max. 40 uur per week
  • max. €4892 per maand
  • Universitair
  • SP Bestuurssecretaris

Werkgever

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Wibautstraat 3B, 1091 GH, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you