Applicatiebeheerder SAP FICO

Applicatiebeheerder SAP FICO

Geplaatst Deadline Locatie
11 nov 3 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 dec 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Divisie Beheer van ICT Services heeft een vacature voor een Applicatiebeheerder SAP FICO.

Het gaat hier om een uitdagende functie in een complexe omgeving waarbij je de ruimte krijgt om SAP-kennis en -kunde door te ontwikkelen.

Je ondersteunt de eindgebruikers van de informatiesystemen door training, instructie en support. Je bent in staat om gewenste aanpassingen van de informatiesystemen te identificeren en te specificeren en bent daarbij de gesprekspartner voor de ICT-afdeling en externe leveranciers. Daarnaast ben je in staat om voorkomende problemen, eventueel in samenwerking met derden, te analyseren en op te (laten) lossen. Vervolgens adviseer je over het oplossen van informatievraagstukken en neem je deel aan projecten. Je bewaakt de kwaliteit en integriteit van de data en controleert rapportages op fouten.

Binnen de afdeling heeft elke functioneel beheerder zijn eigen expertisegebied binnen SAP (zoals bijvoorbeeld SAP-FICO of SAP-PS), waarbij hij deze expertise uitdraagt onder de andere functioneel beheerders.

Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van applicatiebeheer in het SAP expertise Centrum volgens het scrum/agile principe.

 

 

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Onze nieuwe collega:

  • heeft een hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur met een voltooide informatica of informatiekundige opleiding;
  • heeft minimaal 3 jaar ervaring met applicatiebeheer;
  • heeft minimaal 3 jaar ervaring met SAP FICO en bij voorkeur andere modules zoals PS / PPM / SD / MM;
  • heeft  een sterk analytisch vermogen;
  • is accuraat;
  • heeft een sterk conceptueel vermogen;
  • is resultaatgericht;
  • is communicatief sterk en klantgericht;
  • kan in teamverband, in een lijnorganisatie, maar ook in projectverband goed functioneren;
  •  beschikt over kwaliteiten om met bestuurlijke verhoudingen binnen de hogeschool en de universiteit om te kunnen gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een jaar.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is het voornemen om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden. Afhankelijk van ervaring, maken de werkzaamheden deel uit van het functieprofiel Beheerder ICT 2 of Beheerder ICT 1. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 10 of schaal 11 (Cao Nederlandse Universiteiten) . Het salaris bedraagt maximaal €4.978 bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

De UvA biedt goede primaire arbeidsvoorwaarden waaronder een ruime eindejaarsuitkering en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime hoeveelheid verlofdagen, een gunstige ouderschapsverlofregeling, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

ICT Services – Divisie Beheer

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek en werken daarin samen. ICT Services (ICTS) is een centraal gepositioneerde dienst die zowel voor de Hogeschool van Amsterdam als voor de Universiteit van Amsterdam werkt. We leveren een groot aantal ICT-diensten aan ruim 10.000 medewerkers en 90.000 studenten op vele locaties in Amsterdam. ICTS werkt vanuit de kernwaarden: Open, Betrouwbaar en Klantgericht. Wij hebben circa 280 medewerkers in dienst.

Op het gebied van SAP zijn de UvA en de HvA vooruitstrevend in het gebruik van de nieuwste technologieën. Zo hadden we bijvoorbeeld als eerste in Nederland een 'SAP Suite on HANA' implementatie. Vanwege de lopende HvA en UvA SAP samenvoegingsprojecten is ons SAP- systeemlandschap volop in ontwikkeling.

Het SAP-Expertiseteam telt ruim 30 medewerkers verdeeld over 6 scrumteams. We maken gebruik van SAP ECC (HCM, FI, CO, PS, CATS, MM, SD, SIM, PPM) en SAP BI (BW, BO, BPC). SAP PI wordt gebruikt voor de integratie tussen de systemen en SAP Fiori voor de toegang voor eindgebruikers. Op dit moment worden de eerste stappen gezet van de SAP Roadmap naar S4HANA in combinatie met de weg naar de cloud met SuccesFactors.

Specificaties

  • IT
  • 32—38 uur per week
  • €2709—€4978 per maand
  • HBO+
  • 19-756

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you