Docent Stralingsveiligheid

Docent Stralingsveiligheid

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 16 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 dec 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Nationaal Centrum voor Stralingsveiligheid (NCSV) is onderdeel van het Reactor Instituut Delft (RID) en het grootste en enige volledig op het gebied van stralingshygiene, op alle mogelijke deskundigheidsniveaus, gerichte opleidingsinstituut van Nederland. Het beschikt over eigen onderwijslaboratoria en instructielokalen, en verzorgt opleidingen aan volwassenen die werkzaam zijn in universitaire, medische en industriële onderzoekstinstellingen, of werkzaam zijn bij overheidsorganisaties als douane, brandweer en defensie. Vanuit hun functie hebben deze mensen deskundigheid nodig op het gebied van radioactiviteit en ioniserende straling. Het NCSV geeft opleidingen op alle (door de overheid) erkende niveaus. Tevens worden voor de diverse instanties passende opleiding en (na)scholing verzorgd.
In deze werkomgeving verzorg jij onderwijs, opleiding en trainingen over de aard en toepassing van radioactiviteit en ioniserende straling. Je verzorgt colleges, produceert en verbetert (elektronisch) onderwijs- en examenmateriaal. Ook begeleid en toets je praktijkwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van radioactieve bronnen en ioniserende straling uitzendende toestellen. Je bent medeverantwoordelijk voor het laboratoriumbeheer en instrumentarium.
Deze onderwijswerkzaamheden worden gegeven aan volwassenen van allerlei opleidingsniveau's (universitair, HBO en MBO), waarbij soms ook les wordt gegeven elders in Nederland. Het NCSV heeft vestigingen in Delft en Utrecht. Jij zal je werkzaamheden in Utrecht uitvoeren.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een opleiding in de exacte wetenschappen (HBO/WO) met aantoonbare onderwijsaffiniteit. Je bent enthousiast, flexibel, initiatiefrijk, communicatief ingesteld en kunt goed samenwerken in een klein team van docenten. Je bent in staat je kennis over te brengen op uiteenlopende doelgroepen en beschikt over didactische vaardigheden. Je bezit het diploma coördinerend deskundige (voorheen stralingshygiëne niveau 3) of bent bereid en in staat dit binnen één jaar te behalen.
Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B en een auto. Je beschikt over een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels. Het is een pre wanneer je ervaring hebt met ioniserende straling in een industriële of medische omgeving. Ook is het een pre dat je affiniteit hebt met e-learning en kennis hebt van informatica.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met bij goed funtioneren uitzicht op vast.

De functie heeft een omvang van 32 - 38 uur (0,8 - 1 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met bij goed funtioneren uitzicht op vast. Het salaris is gebaseerd op schaal 9. Binnen twee jaar moet je over voldoende vaardigheden en kennis beschikken om over te gaan naar schaal 10. De aanstelling gebeurt aan de TU Delft, maar de werkplek is in een lab van de Universiteit Utrecht, het betreft hier een dependance van het RID. Er is in deze functie een grote mate van zelfscholing mogelijk, omdat je in aanraking komt met diverse groepen cursisten. Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij gaat het om het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden.
Het Reactor Instituut Delft (RID) is onderdeel van de faculteit TNW en beheert de enige academische onderzoeksreactor in Nederland. Daarmee wordt wetenschappelijk onderzoek naar een veelheid aan onderwerpen mogelijk gemaakt, variërend van betere zonnecellen tot betere medische diagnostiek en therapie. Momenteel wordt aan het OYSTER-project gewerkt om de reactor nog efficiënter te maken.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Techniek
  • 32—38 uur per week
  • €2835—€4274 per maand
  • HBO+
  • TNWRID19-072

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Princetonplein 1, 3584 CC, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you