Senior Researcher Vastgoed & Grond

Senior Researcher Vastgoed & Grond

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 15 jan Zwolle

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Actuele maatschappelijke problemen in Nederland, dat is waar wij dagelijks aan werken. We lossen maatschappelijke vraagstukken op door data en geografische informatie om te zetten in advies. Wegens groei hebben wij ruimte voor een ‘visitekaartje’ in de rol van: Senior Researcher Vastgoed & Grond (Kadaster).

Functieomschrijving

Iemand die vanuit analyse en onderzoek onze opdrachtgevers adviseert zodra zich een probleem of vraagstuk voordoet. Een onderzoeker in het hart, maar ook een echte adviseur die aan tafel de juiste verdiepingsvragen stelt. Niet zomaar een onderzoeker maar een rotsvaste steunpilaar die het Kadaster in de buitenwereld als ware ambassadeur vertegenwoordigt.

Datagedreven

Jij bent gefascineerd door data en ziet dat als middel om een doelstelling te realiseren. In jouw woordenboek staan onafhankelijkheid en kwaliteit dikgedrukt. Je bent in staat om zelf opdrachten te verwerven en je relaties te onderhouden. Je bent iemand met een eigen visie en gedreven om die te delen, bijvoorbeeld op congressen of door het schrijven van artikelen.

Specificaties

Kadaster

Functie-eisen

Een ervaren projectlid

Jouw academische werk- en denkniveau is bij voorkeur gebleken uit een succesvol promotieonderzoek. Je hebt ervaring met projectmanagement en affiniteit/ervaring met zaken die te maken hebben met vastgoed en grond.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met uitzicht op vast.

Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij leren en ontwikkelen. Jij maakt de keuzes die passen binnen een flexibele werkweek (27-36 uur). Je werkt vanuit onze vestiging in Zwolle (op maandag en donderdag) of vanuit huis. Af en toe bezoek je ook andere Kadaster vestigingen en ben je op locatie bij opdrachtgevers. De werktijden zijn flexibel. Je bruto maandsalaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 6.123,00 (op basis van 36 uur) met daarnaast 25% individueel keuzebudget.

Werkgever

Wij zijn team Projecten & Advies, een elftal in aantal maar ook in de samenwerking. Met elkaar zorgen we ervoor dat hard werken, plezier en resultaat hand in hand gaan. We zijn onderdeel van Maatwerk & Advies, 49 collega’s die alle dataleveringen verzorgen.
Ons team bestaat uit manager Ramona, junior, medior, senior onderzoekers en stagiairs. Samen werken we aan diverse opdrachten op het gebied van woningmarkt, grondmarkt, agrarisch, commercieel en maatschappelijk vastgoed. Maar ook onderzoeken die thema’s raken als de energietransitie. Onze opdrachtgevers zijn overheden uit iedere laag, onderzoeksorganisaties als CBS, PBL en CPB, de (landelijke) media en marktpartijen als banken, beleggers en ontwikkelaars. Een mooi voorbeeld is Elsevier Weekblad en vind je hier. We zijn volop bezig met het toepassen van vernieuwende technieken zoals tekstsearch, AI en 3D.

Je krijgt hier de vrijheid om zelf een onderzoeksagenda op te stellen met maatschappelijk relevante onderwerpen. Wij zijn dé partij als het gaat over woningmarktinformatie. Onderzoek doen voor meer transparantie op de woningmarkt is direct waarde toevoegen aan de maatschappij en haar actuele problematiek. Daarnaast zijn wij als Kadaster volledig onafhankelijk en kunnen alleen wij feitelijke uitspraken doen over relevante onderwerpen. Dit aangezien wij gevalideerde data bezitten en advies hierop baseren. Dagelijks werken wij er keihard aan om het Kadaster steeds meer en meer te positioneren als herkenbaar kennisinstituut.” – directe collega en woningmarktexpert Paul de Vries.
https://www.kadaster.nl/over-ons/het-kadaster/wat-doet-het-kadaster

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie; Recht
  • 27—36 uur per week
  • max. €6123 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT Senior Vastgoed & Grond

Werkgever

Locatie

Koggelaan 59, 8017 JN, Zwolle

Bekijk op Google Maps

Interesting for you