HR Secretaresse System and Control

HR Secretaresse System and Control

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 5 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor het afdelingssecretariaat van DCSC (Delft Center for Systems and Control) van zijn we op zoek naar een secretaresse die het leuk vindt om in een internationale en dynamische omgeving te werken. Je verzorgt de administratieve verwerking van uiteenlopende zaken, maar met name gericht op HR en financien. Je  speelt een grote rol in het aanstellingsproces van nieuwe (buitenlandse) medewerkers en bezoekers. Je ondersteunt buitenlandse gasten en medewerkers voor en na aankomst in Nederland (bij o.a. huisvesting) en je bent hun eerste aanspreekpunt. Je notuleert vergaderingen in het Engels en bewaakt een adequate follow up van de actiepunten. Je stelt zelfstandig prioriteiten, bent een control- en regelfreak en toont initiatief bij alle werkzaamheden die op je pad komen. Verder ben je gericht op samenwerking en help je collega-secretaresses.

Je komt te werken binnen een sterk en goed gecoördineerd secretariaat met twee enthousiaste collega’s in een fascinerende en internationaal georiënteerde werkomgeving. Je biedt logistieke en administratieve ondersteuning aan de wetenschappelijke staf van de afdeling.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • HR-taken: invoeren en proces bewaken van aanstellingen/mutaties/verlengingen;
  • Financiële taken: het plaatsen, controleren en aannemen van bestellingen/ declaraties, zowel wetenschappelijke als afdelingsgerelateerde bestellingen;
  • Beheer van databases: zoals het verwerken van vakkenlijsten, aanwezigheidslijsten, het reserveren van zalen;
  •  Algemeen: agendabeheer, aanspreekpunt voor de afdeling, het reserveren van zalen/koffie/thee, studenten en collega's te woord staan.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring met notuleren (in de Nederlandse en Engelse taal)
  • Beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag
  • Ervaring met Microsoft (Word, Excel, Outlook)
  • Ervaring binnen een universitaire organisatie is een pre. 
  • Ervaring met HR is een pre. 

We verwachten een zelfstandige, servicegerichte, proactieve en accurate instelling en een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen. Verder ben je een echte teamplayer, die stressbestendig, flexibel en integer is en houdt van in control zijn.

De TU Delft is een internationale, tweetalige organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.     

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 24-32 uur per week (0,6-0,8 FTE). Het gaat om een contract voor 12 maanden. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris voor deze functie gebaseerd op schaal 7 (max € 3.052,- bruto p/m bij fulltime). TU Delft biedt goede mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei, en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De medewerkers van de faculteit 3mE verrichten grensverleggend en baanbrekend onderzoek dat tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten leidt op de terreinen werktuigbouwkunde, maritieme techniek en materiaalwetenschappen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend eigentijds en modern vormgegeven onderwijs. Dit onderwijs is de inspiratiebron voor 3mE-studenten om zich te ontwikkelen tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en wetenschappers die op een uitstekende wijze hun competenties en kennis weten te benutten voor het oplossen van maatschappelijke problemen en het ontwikkelen van waardevolle technologische innovaties.

Het Delft Center for Systems and Control (DCSC) verzorgt onderwijs op het gebied van meet- en regeltechniek binnen de TU Delft, en is verantwoordelijk voor de MSc opleiding Systems and Control. Het wetenschappelijk onderzoek omvat onder andere control theorie, modelvorming, dynamica, signaalanalyse en optimalisatie. Toepassingen zijn er op het gebied van mechatronica, robotica, procestechnologie, photonica en transport. De afdeling is zo’n 100 personen groot inclusief technici, ondersteunend personeel, promovendi en gasten. De afdeling neemt actief deel in de landelijke onderzoekschool DISC.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—32 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO+
  • 3mE19-106

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you