Fiscalist

Fiscalist

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 5 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Autonoom rijdende auto’s. Het toepassen van quantumverstrengeling. Of een simulatiemodel voor het optimale wisselschema voor wielrenners in een ploegentijdrit. Bij de TU Delft ben je als fiscalist nauw betrokken bij baanbrekende onderzoeksprojecten. Jij bent er voor de fiscale aspecten op het gebied van met name BTW, VPB en LH. Je ondersteunt en adviseert het management op fiscaal gebied en bent verantwoordelijk voor de fiscale processen van de TU Delft

Dit ga je doen
Als fiscalist ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het fiscaal beleid en het fiscale deel van de administratieve organisatie. Daarbij stel je het fiscale beleid zodanig op dat de organisatiedoelstellingen worden bevorderd en bewaakt. De administratieve organisatie is gericht op het doen van effectieve en efficiënte aangiften, controles van processen daaraan ten grondslag liggend en het afleggen van verantwoording daarover. Je adviseert aan projectleiders en management en draagt je kennis uit in de organisatie. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de aangiften, bezwaren ed. en de contacten met de Belastingdienst.

Een gemiddelde werkweek van een Fiscalist bij de TU Delft:

  • gevraagd en ongevraagd adviseren over fiscale regelgeving en vraagstukken;
  • signaleren en in kaart brengen van risico’s en kansen bij wijzigingen in wet- en regelgeving;
  • zelfstandig verzorgen van de aangifte BTW;
  • borgen van juiste, volledige en tijdige aangiftes ten aanzien van andere belastingen;
  • onderhouden van contacten met de Belastingdienst en externe fiscaal adviseurs;
  • door ontwikkelen van het Tax Control Framework;
  • deelnemen aan projecten binnen de gehele organisatie, soms ook in de rol van projectleider

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde WO opleiding Fiscale economie en hebt daarbij sterke analytische vaardigheden. Op BTW en VPB terrein voel je je helemaal thuis. Inschrijving in het Register Tax Assurance Provider is een pre. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Je bent communicatief sterk en je kunt je gemakkelijk in de ander verplaatsen. Je kenmerkt je door doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. Je neemt initiatief, hebt een constructief kritische instelling en bent gericht op oplossingen. Organisatiesensitiviteit en affiniteit met wetenschap zijn noodzakelijk voor het vervullen van de rol van Fiscalist. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Engels is een vereiste. Je wilt je verder ontwikkelen en voelt je thuis in een grote en complexe organisatie als TU Delft.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een jaarcontract met, bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Dit bieden wij
De functie heeft een omvang van 38 uur (1fte) en betreft een jaarcontract met, bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Deeltijd in 32 uur is bespreekbaar. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en gebaseerd op schaal 13 (max. € 6.133,- bruto, bij een full time contract). Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 
TU Delft kent een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden, jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen, en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

Hier ga je werken
De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en –scholen en de Holding.

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

De directie Finance is binnen de Universiteitsdienst verantwoordelijk voor de financiële strategie- en beleidsontwikkeling. Ook business control, procurement, treasury management, fiscaliteiten, verzekeringen en de (operationele) activiteiten op het gebied van financiële informatievoorziening en administratie worden door Finance verzorgd. De directie Finance bestaat uit een centrale organisatie (met onder andere de afdelingen Shared Service Centre, Business Control Concern (BCC), Financial Control) en decentrale Finance teams bij de diverse beheerseenheden waar business controllers onderdeel van uitmaken.

Business Control (BC) draagt zorg voor de coördinatie en inrichting van de financiële planning en control cyclus. BC volgt, en geeft richting aan, de bekostiging van de TU en de uitvoering daarvan. BC adviseert bij beleidsvoorbereiding op velerlei terreinen vanuit bedrijfseconomische of fiscale optiek. De fiscalist is werkzaam bij BCC.

Specificaties

  • Financiën
  • 32—38 uur per week
  • €5039—€6133 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/F/2019-20

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CC, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you