Basisarts voor het aandachtsgebied infectieziektebestrijding

Basisarts voor het aandachtsgebied infectieziektebestrijding

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 6 jan Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen de afdeling Seksuele Gezondheid, Infectieziekten en Milieu zijn wij op zoek naar: Basisarts voor het aandachtsgebied infectieziektebestrijding (1 fte – 36 uur).

Functieomschrijving

  • Je voert activiteiten uit in het kader van de Wet publieke gezondheid;
  • Je werkt samen met verpleegkundigen, artsen en een deskundige infectiepreventie;
  • Je verricht reguliere taken van de infectieziektebestrijding, zoals bron- en contactonderzoek, coördinatie bij een uitbraak en infectieziektesurveillance;
  • Je geeft informatie en inhoudelijke adviezen aan zorgprofessionals, instellingen en gemeenten, voorlichting en adviezen aan de bevolking over de preventie en risico’s van infectieziekten;
  • Je werkt als achterwacht voor de verpleegkundigen bij de reizigersspreekuren.

Specificaties

GGD Zuid Limburg

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding geneeskunde. Een pre is bewezen affiniteit met het vakgebied infectieziekten;
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, adviesvaardigheid, resultaatgerichtheid, oordeelsvorming, flexibiliteit, overtuigingskracht, leervermogen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je werkt in de regio Zuid-Limburg met standplaats Heerlen.

Arbeidsvoorwaarden

De GGD Zuid Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen.

De CAO SGO (regeling voor gemeenten) is van toepassing op de arbeidsverhouding. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.

Het salarisniveau voor de functie is schaal 11. Bij de functie hoort een minimum salaris: van € 3491,- bruto per maand en een maximum salaris van €5067,- bruto per maand . Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, het kopen en verkopen van verlof, flexibel werken en de mogelijkheid om thuis te werken, de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/of aanvullende cursussen en korting bij verschillende sportaanbieders. Verder ontvang je een Iphone en een notebook.

Werkgever

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie.

De medewerkers dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en ben je er als het nodig is. Dit doen wij met professionele, wendbare en vitale medewerkers.

Meer informatie over de GGD? Kijk dan eens verder op onze website of bekijk ons filmpje

Afdeling

De vacature komt vrij binnen de unit Infectieziektebestrijding van de afdeling Seksuele Gezondheid, Infectieziekten en Milieu (SIM). Je maakt deel uit van een team van artsen maatschappij en gezondheid, artsen infectieziektebestrijding en sociaalverpleegkundigen. In deze functie staat het verrichten van werkzaamheden in de publieke gezondheidszorg ten behoeve van infectieziektebestrijding, infectiepreventie en reizigerszorg centraal.

De afdeling SIM is onderdeel van de Academische Werkplaats Publieke Gezondheid. Onderzoeksresultaten worden vertaald in zorgbeleid en het ontwikkelen van innovatieve projecten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3491—€5067 per maand
  • Universitair
  • AT Basisarts

Werkgever

Locatie

Het Overloon 2, 6411 TE, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you