Coördinator EU-projecten – TU Delft

Coördinator EU-projecten – TU Delft

Geplaatst Deadline Locatie
6 dec 26 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Europese Unie als opdrachtgever. Dat kan niet elke projectcoördinator zeggen. Jij wel. Sterker nog, jij bent dé schakel in de omvangrijke EU onderzoeksprojecten die de TU Delft samen met andere toonaangevende partners uitvoert. De wetenschappers zijn verantwoordelijk voor research en inhoud. Maar voor de rest – contracten, begroting, juridische zaken, planning, rapportages richting de EU – ben jij in de lead.

Hoe maken we steden duurzaam? Hoe kunnen we losse atomen opsporen? En hoe gaan we het smelten van de poolkappen voor eens en altijd tegen? Het kunnen zomaar onderwerpen zijn van de call for proposals die de EU internationaal uitzet. Haalt de TU Delft vervolgens zo’n belangwekkend project binnen? Dan sla jij aan het regelen en coördineren om het meerjarige onderzoeksproject van a tot z tot een goed einde te brengen.

Een project waar een miljoen EU-geld mee is gemoeid? Noemen wij een kleintje. Nee, de complexe projecten die jij onder je hoede hebt, tikken de vele miljoenen aan en er zijn tot wel vijfentwintig internationale onderzoekspartners bij betrokken, zoals andere universiteiten, grote bedrijven en ook steeds vaker het MKB en innovatieve startups. Je begrijpt dat er voor jou heel wat te regelen valt. Van het opstellen van de begroting en een consortium agreement, tot het organiseren van kickoff workshops en het inplannen van contact momenten en strakke deadlines voor de wetenschappers en partners.

Dit ga je doen
Als EU project coördinator werk je in het team van EU Project Coördinatoren bij het Valorisatie Centrum van de TU Delft.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van EU projecten (voornamelijk H2020). Je stelt de contractuele verplichtingen zoals afgesproken met de Europese Commissie zeker.
Je taken zijn:

  • het Implementeren van Interne procedures om de projectvoortgang te monitoren
  • het zorgdragen voor een effectieve samenwerking tussen de partners
  • coördineren van periodieke (financiële) rapportages volgens Europese richtlijnen
  • effectieve communicatie tussen de consortium partners en de EU.

Je hebt veel contact met de wetenschappelijk projectleider, met de juridische en financiële afdelingen van de TU, met de partners en natuurlijk met jouw contactpersoon bij de EU. Met deze laatste stem je bijvoorbeeld af wanneer wij, wat aanleveren en wanneer jij volgens de Europese richtlijnen aan ze rapporteert. Natuurlijk zorg je ervoor dat alle projectpartners deze data op hun netvlies hebben en jou op tijd van de juiste input voorzien. Dat doe je van achter je bureau, maar ook neem je meerdere keren per jaar deel aan buitenlandse meetings in Europese steden. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de partners effectief blijven samenwerken, continu up-to-date zijn en de deadlines halen.

Regelen, organiseren, verbinden, adviseren en veel overleggen. En toch is jouw werk ook een echte hands-on- functie. Zo vul jij zelf alle benodigde formulieren in en stel je rapportages op. Verandert er iets in het project? Dan ben jij degene die schriftelijk amendement aanvraagt aan de EU. En gaan we een nieuw projectvoorstel bij de EU indienen? Ook dan steek jij je handen uit de mouwen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Over jou
Je beschikt over:

  • Een academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal vijf jaar ervaring als project coördinator voor (FP7/H2020) projecten
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Goed prestatievermogen, ook onder druk en met strakke deadlines, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je kunt omgaan met mensen met verschillende culturele en professionele achtergronden,
  • bent proactief, klant- en servicegericht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Dit bieden wij
De functie heeft een omvang van 38 uur (1.0 FTE). De aanstelling is voor een periode van een jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3637,- en een maximum van € 4978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.
Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.
Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

Hier ga je werken

Wist je dat de TU Delft heel hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid?
Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte vibe. Dat geldt zeker ook voor jouw afdeling, Beheer Grootschalige Projecten, onderdeel van het TU Delft Valorisation Centre. Als je ergens meekrijgt met welke baanbrekende innovaties de TU Delft bezig is, dan is het hier wel. Sterker nog, zonder jou en de negen andere Projectcoördinatoren in het EU-team zijn deze onderzoeken niet eens mogelijk. Jij en je collega’s in het EU-team hebben allemaal je eigen projecten, maar werken Intensief samen om deze van begin tot eind tot een goed einde te brengen.

Specificaties

  • Juridisch personeel; Financiën
  • max. 38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/LS/2020-01

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you