Online Marketeer (0,8 - 1,0 fte), JADS

Online Marketeer (0,8 - 1,0 fte), JADS

Geplaatst Deadline Locatie
12 dec 12 jan 's-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Jheronimus Academy of Data Science oftwel ‘JADS’ is op zoek naar een betrokken, ervaren en enthousiaste online marketeer met bij voorkeur ervaring binnen een (commerciële) onderwijssetting die mee wil bouwen aan de groei van een unieke universitaire organisatie gericht op datascience en entrepreneurship.

Functieomschrijving

De Jheronimus Academy of Data Science oftwel ‘JADS’ is op zoek naar een betrokken, ervaren en enthousiaste online marketeer met bij voorkeur ervaring binnen een (commerciële) onderwijssetting die mee wil bouwen aan de groei van een unieke universitaire organisatie gericht op datascience en entrepreneurship. De belangrijkste taak is om (post)academische opleidingen op het gebied van Data Science in de (inter)nationale markt te zetten. Je adviseert en bepaalt samen met collega’s welke strategie je hiervoor het beste kunt inzetten en voert de activiteiten die hierbij horen ook uit. Je gaat werken voor twee afdelingen binnen JADS, namelijk het Education team dat zich richt op het (pre/post)master onderwijs en het Professional Education team, dat zich richt op werkende professionals. Jouw opdracht wordt om (aankomend) studenten en professionals te interesseren voor de opleidingen binnen JADS, waardoor de inschrijvingen bij JADS verder toenemen. 

Je rapporteert aan de teamleiders van beide afdelingen, een van hen wordt je direct leidinggevende. Naast dat je onderdeel uit maakt van twee dynamisch en gedreven teams, werk je nauw samen met zowel de collega’s van de afdeling Marketing en Communicatie.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op ten minste hbo-niveau op het gebied van marketing en/of communicatie, zoals marketingdiploma’s NIMA-A, B. Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring op het gebied van Online Marketing binnen een (commerciële)onderwijssetting. Ook aantoonbare content creatie vaardigheden of werkervaring op het gebied van e-mailmarketing vormen een pré. Je onderkent het belang van marktonderzoek en weet welke bijdrage marktonderzoek kan leveren aan de marketing van opleidingen/cursussen. Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen, maar houdt in de planvorming oog voor de praktische uitvoerbaarheid. Je bent resultaatgericht en weet anderen mee te krijgen in het bereiken van die resultaten. Je bent flexibel en kunt goed samenwerken. Je houdt oog voor een prettige werksfeer, terwijl je anderen durft aan te spreken op gemaakte werkafspraken. Je vindt het een uitdaging om in een nog jonge organisatie jouw kennis en ervaring in te zetten om de online marketing verder te professionaliseren. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is zeer goed, zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tijdelijk, mogelijkheid tot verlengen.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 32-40  uur per week voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en onder voorbehoud van ongewijzigde organisatorische- en economische omstandigheden.
Het salaris is onder andere afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.709 en maximaal € 4.274 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (schaal 10).Naast goede primaire voorwaarden zijn er ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ABP pensioenopbouw, studie-/scholingsfaciliteitenregeling, fietsregeling, extra verlof mogelijkheden, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof etc. Daarnaast ontvang je jaarlijks 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 verlofdagen bij fulltime.

Werkgever

JADS

Jheronimus Academy of Data Science (JADS) is een unieke en jonge (sinds 2016) samenwerking tussen de Technische Universiteit Eindhoven en Tilburg University. In deze samenwerking bundelen beide universiteiten hun krachten op het interdisciplinaire onderzoeks- en onderwijsgebied van Data Science. JADS heeft het doel om twee bruggen te slaan. De eerste brug staat voor de brug tussen (digitale) technologie en sociale wetenschappen. De tweede brug verbindt academische wetenschap met de maatschappij en andersom. Inmiddels zijn er al meer dan 300 bedrijven verbonden aan JADS via het onderwijs of onderzoek. Onder de paraplu van JADS vallen negen onderwijsprogramma’s die deels in Den Bosch en deels in Eindhoven en/of Tilburg aangeboden worden. Dit zijn programma’s op het niveau van Bachelor, Master, PDEng, PhD en Professional Education. Daarnaast is er op ieder van de drie campussen een onderzoekscentrum Data Science. Binnen JADS Den Bosch zoeken we een online marketeer voor het (pre)masterprogramma op het gebied van Data Science and Entrepreneurship en voor het brede palet programma’s gericht op de Data Science professional. 

Specificaties

  • Management; IT; Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • 16562

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Sint Janssingel 92, 5211 DA, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you