Junior docent Methoden & Statistiek (0,8 – 1,0 fte)

Junior docent Methoden & Statistiek (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 dec 5 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor een junior docent Methoden & Statistiek (0,8 – 1,0 fte). Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Aan de Universiteit Utrecht speelt onderwijs een belangrijke rol. Goed onderwijs wordt gegeven door hoog gekwalificeerde docenten, die in staat worden gesteld hun onderwijs te verbeteren en innoveren. Bij de afdeling Methoden & Statistiek van de faculteit Sociale Wetenschappen is, bij voorkeur per 15 januari 2020, plek voor een breed inzetbare, startende docent.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken een junior docent die het leuk vindt om werkgroepen te begeleiden, zich wil ontwikkelen op het gebied van onderwijs, maar ook organisatorische kwaliteiten heeft en een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onderwijs op het gebied van Methoden en Statistiek. Het gaat hierbij met name om Nederlandstalig en eventueel Engelstalig bachelor onderwijs, maar we verzorgen ook Engelstalig onderwijs in de academische en research master op het University College en in postgraduate cursussen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (0,8 - 1,0 fte) voor een periode van drie jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Sociale Wetenschappen staat voor toonaangevend onderwijs en onderzoek in de gedrags- en maatschappijwetenschappen. De focus ligt op de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie. Onderzoek en onderwijs zijn gebundeld in vijf zwaartepunten: Behaviour in Social Contexts, Child and Adolescent Studies, Cognitive and Clinical Psychology, Educational and Learning Sciences, en Methodology and Statistics for the Behavioural and Social Sciences. 

De Undergraduate en Graduate Schools verzorgen voor ruim 5.600 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en masterprogramma's. De faculteit telt ongeveer 850 medewerkers, die ieder op eigen wijze bijdragen aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoeken en helpen oplossen van wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 38—40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 1082243

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you