Senior Secretaris van de examencommissie (0,8 – 1,0 fte)

Senior Secretaris van de examencommissie (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 dec 10 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je treedt op als secretaris van de examencommissie van Erasmus School of Law. Dit is de examencommissie van alle opleidingen van de Erasmus School of Law.

Als senior secretaris van de examencommissie Erasmus School of Law ken je de onderwijsprogramma’s en ben je goed thuis in de facultaire regelingen over de rechten en plichten van de studenten in het onderwijs en bij tentamens. Je communiceert met studenten over verzoeken en vragen. Je stelt namens de voorzitter van de examencommissie zelfstandig (complexe) besluiten op en behandelt (complexe) fraude- en beroepszaken. Je draagt inhoudelijk bij aan het beleid van de examencommissie, in het bijzonder het facultaire toetsbeleid. Daarbij heb je frequent overleg met de vice-voorzitter van de examencommissie. Tevens stel je zelfstandig beleidsnotities op en doe je aanbevelingen op basis van evaluaties die leiden tot verbetervoorstellen.

In de periode 2019-2021 zal de examencommissie Erasmus School of Law in het kader van een universiteit breed project, een verbeterprogramma uitvoeren gericht op duurzame kwaliteitsverbetering van de wettelijke borgingstaken van de examencommissie. Dit programma behelst een aantal deelprojecten en de nieuwe senior secretaris zal als projectleider een van de deelprojecten gaan trekken en inhoudelijk bijdragen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde juridische opleiding op WO niveau en vijf jaren relevante bestuursrechtelijke werkervaring met bij voorkeur ervaring in het hoger onderwijs. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van toetsing. Ervaring met projectmatig werken is een pre.

Je bent pro-actief, integer, accuraat en je dringt snel door tot de kern van de zaak. Je kunt goed omgaan met deadlines, houdt overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels op C1-niveau conform de CEFR). Daarnaast ben je een teamplayer, ondernemend en resultaatgericht. Verder kun je naast Word goed overweg met Powerpoint en Excel.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: twee jaar.

Wij bieden een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van twee jaar. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3.637,00 per maand en maximaal  € 4.978,00 (salarisschaal 11). Een aanloopschaal kan worden gehanteerd. Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Daarnaast omvat het arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening en uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en de bibliotheek.

Een selectie-ontwikkelassessment behoort tot de selectieprocedure.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 490 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie. Daarnaast biedt Erasmus School of Law vijftien masteropleidingen aan in verschillende rechtsgebieden. De student die meer wil, kan het mr.drs.- programma volgen: de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Erasmus School of Law verzorgt ook postdoctoraal onderwijs (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie). In al het onderwijs aan de Erasmus School of Law wordt ‘active academic learning’ doorgevoerd.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid. Meer informatie over Erasmus School of Law onderzoeksprogramma’s kunt u vinden op: www.esl.eur.nl/research/directory/programmes/

Specificaties

  • Beleid- en staf; Juridisch personeel
  • Recht
  • 30.4—38 uur per week
  • Universitair
  • AT-2019.12/secretaris

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you