Ervaren ICT-Beheerder Werkplekinnovatie en MS Teams

Ervaren ICT-Beheerder Werkplekinnovatie en MS Teams

Geplaatst Deadline Locatie
20 dec 12 jan Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je werkt in een team van ICT experts, waar jij je ervaring met de Microsoft Teams functionaliteit kunt overbrengen naar collega’s en eindgebruikers. Je zorgt ervoor dat Microsoft Teams en daarna alle nieuwe functionaliteiten op een goede manier worden geïmplementeerd en ondersteund. Daarbij werk je nauw samen met het technisch applicatie beheer.

Samen met je CS collega’s ben je verder verantwoordelijk voor het blijven innoveren van de ICT werkplekken, inclusief software distributie en werkplek beveiliging voor de gehele universiteit. Je bent in staat een balans te vinden tussen inhoud enerzijds en coördinatie anderzijds.

Digitalisering is een belangrijk thema binnen de UT en wij zoeken de nieuwe ICT ’er, een T-shape professional. M.a.w. een allrounder met één of meerdere specialisaties die goed kan samenwerken. Je vindt structurele oplossingen belangrijker dan ad hoc werkzaamheden. Dienstverlening, continuïteit en innovatie staan voorop. Je bent proactief, pragmatisch, in staat om nieuwe ontwikkelingen snel eigen te maken en denkt in nieuwe mogelijkheden. Bij voorkeur ben je bekend met ITIL en Projectmatig werken. En als persoon breng je, naast professionele kwaliteiten, ook collegialiteit en humor mee.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau, met werkervaring in een soortgelijke functie en relevante MS Teams kennis.
  • Je kunt projectmatig werken.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt creatieve oplossingen bedenken.
  • Je hebt kennis van informatiebeveiliging.
  • Je hebt een klantgerichte instelling.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels*.

INFORMATIE EN SOLLICATIE

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carmen Olde Scholtenhuis, Afdelingshoofd LISA Customer Support ICT via c.m.j.oldescholtenhuis@utwente.nl of telefonisch via 053 - 489 36 38. Je schriftelijke sollicitatie, inclusief actueel CV, kun je t/m 12 januari 2020 alleen insturen via het onderstaande sollicitatieformulier.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

* Engels B2 niveau

  • Kan de hoofdgedachte van een ingewikkelde tekst begrijpen, zowel over concrete als over abstracte onderwerpen, met inbegrip van technische besprekingen in het eigen vakgebied.
  • Kan zo vloeiend en spontaan reageren dat een normale uitwisseling met moedertaalsprekers mogelijk is zonder dat dit voor een van de partijen inspanning met zich meebrengt.
  • Kan duidelijke, gedetailleerde tekst produceren over een breed scala van onderwerpen.
  • Kan een standpunt over een actuele kwestie uiteenzetten en daarbij ingaan op de voor- en nadelen van diverse opties.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis 38 uur per week maximaal € 3.895,- bruto per maand (schaal 9). De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel Beheerder ICT 3 (afhankelijk van kennis en ervaring). Je aanstelling is naar keuze voor 4 of 5 dagen per week, allereerst voor een jaar maar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering.

Werkgever

Library ICT-service & Archive (LISA). Binnen de Universiteit Twente verzorgt Library, ICT-Services & Archive (LISA) een breed palet van diensten voor 3300 medewerkers en meer dan 10.000 studenten van de Universiteit Twente. Onze diensten zijn divers, maar verbonden door het toenemende belang van digitalisering voor de Universiteit Twente. Door disciplines te bundelen, kunnen we beter en efficiënter ondersteunen in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • 1083214

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you