Teamleider Front Office – RE&F

Teamleider Front Office – RE&F

Geplaatst Deadline Locatie
17 jan 7 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 feb 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn voor de Front Office op zoek naar een gedreven teamleider met een sterk gevoel voor hospitality en affiniteit met een bruisende omgeving als de Erasmus Universiteit. De teamleider geeft dagelijks leiding aan de teams Planning en Service Desk.

Functieomschrijving

De teamleider Front Office is een echte netwerker en opereert in nauwe samenwerking met de interne organisatie, klanten en andere relevante partners. De klantvraag is leidend; het dienstenportfolio is daar dienend aan. Hij/zij neemt initiatieven tot procesverbeteringen en tot optimalisatie van onderliggende automatiseringssystemen. Hij/zij denkt mee over het beleid van RE&F en helpt waar mogelijk met het realiseren van de doelstellingen ervan. Neemt daarnaast deel aan (RE&F-brede) projecten.

  • Geven van directe leiding aan ca. 10-12 medewerkers en enkele flexibele medewerkers van de teams Planning en Service Desk;
  • Zorgdragen voor een juiste toewijzing, aanwending, beheer en bewaking van (financiële)middelen binnen de afdeling- Coördineren, bewaken en bijsturen van de implementatie van het beleid;
  • Informeren van medewerkers over de te realiseren doelstellingen, overdragen van kennis en informatie over te volgen werkwijzen en procedures;
  • Plannen en toekennen van werkzaamheden (en bevoegdheden), rekening houdend met individuele capaciteiten en kwaliteiten van medewerkers;
  • Bewaken en bevorderen van een goede communicatie en samenwerking binnen de teams en met overige afdelingen/teams;
  • Voeren van bilateraal overleg, resultaat en ontwikkelingsgesprekken en loopbaanontwikkelingsgesprekken met medewerkers.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante opleiding op het gebied van hospitality / facility management;
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
  • Ervaring met commerciële exploitatie/verhuur van ruimtes en hospitality;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift (aantoonbaar B2-niveau conform CEF);
  • Bij voorkeur kennis en ervaring (of in ieder geval affiniteit) met Planon en Syllabus+, maar minimaal de competenties om dit snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd/omgezet in een vaste aanstelling. Het betreft een dienstverband van 32 tot 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling maximaal € 4978, - bruto per maand (schaal 11). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De dienst Real Estate & Facilities (RE&F)

De dienst Real Estate & Facilities (RE&F) biedt een inspirerende, goed functionerende en doelmatige huisvesting en facilitaire dienstverlening. Daardoor kunnen studenten, medewerkers en bezoekers op de locaties van de EUR optimaal presteren en zich er thuis voelen.

Bezoekers ervaren de campus als prettig, comfortabel, functioneel, inspirerend en schoon. Voor de campus neemt RE&F een leidende rol met een visie vanuit expertise. Strategische doelen zoals duurzaamheid promoten wij actief.  RE&F faciliteert kantoorruimten, onderwijsruimten en studieplekken door het regisseren van de services. De afnemers van een kantoorruimte bepalen zelf hoe deze wordt ingericht en aangekleed.

Na de herinrichting van de dienst RE&F is per 1 januari 2020 de nieuwe afdeling Services ontstaan. De afdeling Services is meteen al volop in ontwikkeling. Samen met onze andere collega’s van RE&F werken wij dagelijks aan een omgeving waar mensen zichzelf kunnen ontwikkelen, elkaar ontmoeten en (samen)werken. De afdeling Services bestaat onder meer uit de Front Office die de teams Planning (5-6 fte.) en Service Desk (4-5 fte.) omvat. Dit is het loket waar medewerkers, studenten en bezoekers van de EUR terecht kunnen met alle voorkomende vragen, klachten, meldingen en zaalreserveringen.

Team Planning

Het team Planning heeft als missie de (fysieke) ruimtes binnen de EUR voor onderwijs, commerciële activiteiten en evenementen te beheren en het gebruik daarvan te faciliteren in lijn met de EUR-strategie. Het team heeft drie kerntaken:

1.       Het exploiteren van commerciële zaalruimtes waarover de EUR beschikt;

2.       Het ondersteunen en het faciliteren van evenementen op de campus;

3.       Het bemiddelen bij het gebruik van zaalruimtes voor initieel onderwijs en andere prioritaire onderwijs gerelateerde activiteiten.

Team Service Desk

De Service Desk is het centrale aanspreekpunt voor vragen, verzoeken, storingen en klachten. Het team Service Desk heeft een fysieke balie en een telefonische en online helpdesk. Het heeft als doel het opzetten en optimaliseren van de samenwerking tussen Front- en Back Office en het monitoren van servicenormen en in samenspraak met andere afdelingen problemen te voorkomen en/of op te lossen.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • HBO
  • PRO/REF/17012020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you