Coördinator Bedrijfsvoering (0,8 fte) Erasmus School of Health Policy & Management

Coördinator Bedrijfsvoering (0,8 fte) Erasmus School of Health Policy & Management

Geplaatst Deadline Locatie
17 jan 31 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Met je hoofd strategisch, met je voeten operationeel. Als coördinator bedrijfsvoering haal je er kracht uit dat zaken goed geregeld zijn. Je bent graag met 1001 dingen tegelijkertijd bezig. Je bent trots dat je onderdeel uitmaakt van de Professional Services gemeenschap binnen de universiteit en dat je samen met je collega’s een steentje kan bijdragen aan onderzoek & onderwijs via jouw talenten. Operationeel is your middle name.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Als coördinator bedrijfsvoering bij de ESHPM heb je een brede functie. Je bent verantwoordelijk voor de operationele processen op het terrein van HR, IT, Facilitair, Huisvesting en Informatiemanagement. Je bent daadkrachtig in je aanpak en je weet draagvlak te creëren. Je bent een stevige persoonlijkheid met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je denkt proactief mee op strategisch niveau en maakt vlot de vertaalslag naar de uitvoering. Je kunt je goed verplaatsen in de wetenschappers en docenten die je faciliteert. Je realiseert je dat de kracht van je werk ligt in samenwerken en bouwt een groot netwerk van collega’s om je heen. Als coördinator bedrijfsvoering ben je medeverantwoordelijk voor een juiste dienstverlening binnen ESHPM. Je geeft leiding aan de front office (ca. 4fte). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen budget.

Als coördinator bedrijfsvoering adviseer je de Directeur Bedrijfsvoering gevraagd en ongevraagd. Je bent voortdurend alert op de ontwikkelingen intern maar ook extern. Je bent in staat deze ontwikkelingen te signaleren, te analyseren en vervolgens te verwerken.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur binnen een matrixorganisatie.
 • Je kunt op strategisch niveau meedenken en handelen.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je ontwikkelt graag nieuwe diensten/ producten/ processen.
 • Je vindt samenwerken vanzelfsprekend en investeert in draagvlak en vertrouwen.
 • Je bent communicatief- en sociaal vaardig met inlevingsvermogen.
 • Je bent daadkrachtig, evenwichtig en omgevingssensitief.
 • Je hebt financieel inzicht en bent procesmatig sterk.

Ben jij daarnaast procesmatig sterk en heb jij ervaring met complexe systemen? Ben jij deskundig in de bedrijfsvoering processen en bekend met het proces rondom het aanstellen van personeel? Krijg je energie van ad hoc vragen en geen dag die hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een verlenging of een vast dienstverband bij goed functioneren.

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een verlenging of een vast dienstverband bij goed functioneren. We streven naar een start per februari/maart 2019. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.709,- en € 4.978,- bruto per maand (schaal 10/11).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleidingvijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij de ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

ESHPM is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij de ESHPM studeren ruim 1100 studenten en werken 180 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2709—€4978 per maand
 • HBO+
 • ESHPM17012020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps