Projectmanager Integrale Veiligheid

Projectmanager Integrale Veiligheid

Geplaatst Deadline Locatie
20 jan 30 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vanuit jouw rol denk je mee over de strategie van IV. Je bent een hands-on, deskundige gesprekspartner voor zowel interne (Security, HSE, Cyber) als externe partijen (politie, brandweer, vertegenwoordigers van de stad Delft, etc.) op het gebied van Safety en (Cyber-) Security. Je bent op operationeel en tactisch niveau verantwoordelijk voor het incidentmanagement van acute gebeurtenissen. Op tactisch niveau neem je deel aan het crisisteam van een faculteit of dienst.

Je hebt gedegen kennis van beveiliging en veiligheid en hebt aantoonbare ervaring met het omgaan met hulpdiensten, waardoor je als gelijkwaardige gesprekspartner kunt opereren. Als deelnemer aan het Integraal Veiligheid Overleg van de TU Delft ben je in staat om nieuwe initiatieven op het gebied van IV te ontwikkelen, af te wegen en de haalbaarheid ervan in te schatten en je gesprekspartner hierin mee te nemen en te overtuigen. Deze functie biedt je de gelegenheid om veiligheidsconcepten te innoveren; een mogelijkheid die je op andere plekken meestal niet hebt. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een universitair werk- en denkniveau en je hebt kennis van en ervaring met de componenten van het vakgebied van integrale veiligheid. Initiatief is een kerncompetentie van je. Je werkt zowel zelfstandig als in het team, bent een zelfstarter en je zoekt en ziet mogelijkheden om een goede balans te vinden tussen openheid en veiligheid. Je bent omgevingssensitief en hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je hebt als het nodig is een lange adem en brengt projecten tot een goed einde. Ook al zie je die niet altijd direct; je weet dat er door jou voor elk probleem een oplossing te vinden is. Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal zijn noodzakelijk, evenals gevoel voor en begrip van andere culturen. Competenties: Integer, stressbestendig, initiatiefrijk, resultaatgericht, overtuigend, organisatiesensitief, flexibel, doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van kennis, en ervaring maximaal schaal 12 (maximum van € 5.656,- bruto per maand, evt aanloopschaal vooraf) bij een volledige werkweek). Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Programme van TU Delft en sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

De directie Legal Services draagt bij aan het borgen van de juridische accountability van TU Delft. Een belangrijke taak is het leveren van strategisch advies en operationele ondersteuning op juridisch gebied aan het College van Bestuur, de faculteiten en de Universiteitsdienst. TU Delft bundelt binnen de directie Legal Services vijf onderdelen die samen zorgdragen voor een brede ondersteuning: Legal Affairs, Intellectueel Eigendom/Octrooien, Contractmanagement, Projectmanagement en Integrale Veiligheid.

Specificaties

  • Juridisch personeel
  • max. 38 uur per week
  • €3637—€5656 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/LS/2020-04

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you