Pro-actieve secretaresse (m/v)

Pro-actieve secretaresse (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 29 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 feb 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor het afdelingssecretariaat zijn wij op zoek naar een pro actieve secretaresse die het leuk vindt om in een internationale en dynamische omgeving te werken. Je biedt met name  secretariële ondersteuning aan de Onderwijsdirecteur. Dat wil zeggen dat je o.a. zijn complexe agenda beheert, prioriteiten stelt en zorgt voor het voorbereiden van zijn vergaderingen, het regelen van dienstreizen en de administratieve afhandeling hiervan. Daarnaast krijg je te maken met algemene taken die op het secretariaat plaatsvinden zoals het afhandelen van de telefoon, ontvangen van gasten, inplannen en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. Bij afwezigheid vervang je je collega.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

We zoeken een collega met een opleiding op MBO/MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een secretaresseopleiding. Verder heb je kennis van en ervaring met Microsoft Office. Je ben collegiaal, accuraat, flexibel, proactief, leergierig en servicegericht. Je vindt het leuk om de complexe agenda van de onderwijsdirecteur te beheren en te werken in een hectische omgeving maar ook samen te werken met je andere collega’s. Een goede beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is voor deze functie een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, verlenging mogelijk.

De functie heeft een omvang van 32-40 uur per week (0,8 fte – 1,0 fte). Het gaat om een tijdelijk contract van een jaar waarbij verlenging mogelijk is. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op UFO schaal 6/7 (met een maximum van 2.647/2.917 bruto p/m op basis van fulltime aanstelling).  TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Zo bieden we een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling hoort ook bij de standaard arbeidsvoorwaarden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)

De faculteit Industrieel Ontwerpen is de grootste en breedste wetenschappelijke ontwerpopleiding in de wereld met ruim 2000 studenten, meer dan 6000 alumni en 300 medewerkers (onderzoekers en docenten, waaronder ontwerpers uit de industriële praktijk). De faculteit stelt zich tot doel bij te dragen aan een betere leefomgeving en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken door menselijk waarden en wensen te combineren met technische haalbaarheid en economische levensvatbaarheid. Wij zijn hiertoe zeer goed in staat, doordat wij ontwerpmethoden en -vaardigheden onderbouwen met wetenschappelijke kennis uit diverse disciplines, wat leidt tot concrete oplossingsrichtingen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €1904—€2917 per maand
  • MBO
  • ATIO 0764

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you