Programmeur Tapijn

Programmeur Tapijn

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 31 jan Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
De Universiteitsbibliotheek (UB) en School of Business and Economics (SBE) zijn op zoek naar een enthousiaste projectleider die de nieuwe locatie op Tapijn prominent op de kaart zet.

Functieomschrijving

Ben jij de collega die de uitdaging aangaat om de Tapijnprogrammering op te zetten en uit te voeren? Ben jij in staat om vanuit een positieve “vibe” Tapijn in de picture te zetten met events, activiteiten en beurzen? Je werkt daarbij samen met interne en externe partners en zet actief je netwerk in. Houd je van afwisseling en dynamiek en ben je een verbinder en een doorzetter? Dan zijn wij naar jou op zoek.

Wat ga je doen

De Tapijn is een nieuwe locatie van de Universiteit Maastricht (hierna UM) waar faculteiten en de Universiteitsbibliotheek samen activiteiten ontplooien. Deze oude kazerne midden in het stadspark van Maastricht is een plek met bijzondere architectonische gebouwen, uniek voor Maastricht en van historische en maatschappelijke waarde voor de UM en Maastricht en omgeving. Het nieuwe Tapijn wil een brug tussen universiteit en samenleving zijn.

Als programmeur ben je verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van een aansprekend programma op de Tapijnlocatie. Je sluit aan bij thema’s uit het onderwijs en onderzoek van de universiteit en de omgeving. Je coördineert en verzorgt tevens de uitwerking, planning en uitvoering van (deel-)projecten, activiteiten, presentaties en evenementen van de Tapijn. Daarnaast initieer je nieuwe relaties en werk je samen met partners binnen en buiten de UM. Je bent eraan gewend projecten zelfstandig te doen (coördinatie, planning en voortgang bewaken, draaiboeken maken, financiën en rapportage).

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Een collega met een (bijna) afgeronde HBO-opleiding met aantoonbare ervaring met projectmanagement. Je hebt ervaring met het ontwikkelen, plannen en uitvoeren van een aansprekend evenementen- en activiteitenprogramma voor diverse doelgroepen.

Drie dingen staan in deze functie voorop, namelijk: je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent ondernemend en je bent een echte netwerker. Je staat open voor mensen, je bent gemakkelijk in de omgang en je kunt goed communiceren. Je bent een prettige gesprekspartner die goed kan luisteren en in staat is om anderen mee te krijgen in jouw ideeën en plannen. Je hebt een goed associatief vermogen. Je werkt resultaatgericht en brengt overzicht aan in je werk, maar je kunt ook goed omgaan met ad hoc situaties, waarbij je snel moet werken en schakelen.  En…je hebt lef om nieuwe dingen op te pakken, ook al liggen ze niet meteen voor de hand. Je beheerst vloeiend Nederlands en goed Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden wij?

  • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO-NU en lokale UM-bepalingen. De functie is ingedeeld in het profiel projectleider, schaal 8 of 9, afhankelijk van ervaring
  • Ruimte om te leren en je zelf te ontwikkelen
  • Een dynamische omgeving (never a dull moment!)
  • Mogelijkheden om je uren en je werkplek flexibel in te vullen.
  • Een 0,40 fte-aanstelling voor de duur van één jaar.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

TAPIJN

Met ‘leren’ als verbindend thema werken de Universiteit Maastricht (UM), Gemeente Maastricht en Provincie Limburg samen om de voormalige Tapijnkazerne nieuw leven in te blazen. Het gebied verandert gestaag in een openbaar park, met gebouwen die bedoeld zijn voor onderwijs, onderzoek en horeca voor een breed publiek. Tapijn wordt een plek waar de studenten, bedrijven en inwoners van de stad elkaar ontmoeten. De eerste fase ronden we binnenkort af. Dan zijn de gebouwen rondom de voormalige appèlplaats verbouwd tot onderwijs- en kantoorruimte en studieplekken. In maart 2020 worden deze ruimten in gebruik genomen door de School of Business and Economics (UMIO) en de Universiteitsbibliotheek.

De Universiteitsbibliotheek (UB) ondersteunt het leren en onderzoeken aan de Universiteit Maastricht (UM) in een veranderend landschap waarin informatie steeds meer vrij toegankelijk, open en publiek te gebruiken is. Als partner voor de UM-community van 18.000 studenten en ruim 4.300 medewerkers, werkt de UB vanuit de strategische agenda tot 2021 aan de thema’s content & access, skills & support, digital scholarship & intelligence en engagement & community. Op Tapijn realiseert de UB 150 nieuwe studieplekken.

School of Business and Economics

SBE is the youngest economics and business faculty in the Netherlands with a distinctively international profile. It belongs to the 1% of business schools worldwide to be triple-crown accredited (EQUIS, AACSB and AMBA). SBE strongly believes in close connections with its academic partners and societal stakeholders, with its students and alumni, and with businesses and organisations in the Limburg Euregion, the Netherlands, Europe and the rest of the world. SBE is committed to increasing the gender diversity of its academic community and wants to stimulate the creation of a more diverse and inclusive community.

 

 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 15.2 uur per week
  • €2579—€3895 per maand
  • HBO
  • AT2020.4

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Grote Looiersstraat 17, 6211 JH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you