Exam Support Officer (0,8 FTE)

Exam Support Officer (0,8 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 16 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 feb 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Exam Support Officer verzorg je in een hecht team de organisatie van schriftelijke en digitale tentamens. Je zorgt dat studenten zich kunnen inschrijven in Osiris en je koppelt in overleg met de roosteraar zalen aan tentamens. Daarnaast beantwoord je vragen van studenten over hun tentameninschrijvingen en de procedures.
Voor de coördinatie van digitale tentamens onderhoud je vooral contact met docenten. In samenwerking met de docent en andere afdelingen bereid je de digitale tentamens voor en zet je de toetsen klaar voor afname in de toetsapplicatie MapleTA. Daarnaast verzorg je het beheer van alle digitale tentamens in Sharepoint.
De Exam Support Officer maakt elk kwartaal rapportages over de afgenomen tentamens en denkt actief mee over verbetervoorstellen voor de processen omtrent tentamineren. Hierover stemt de Exam Support Officer af met de procesmanager.
Rond en in onze tentamenweken is er sprake van 'piekdrukte' in het team.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je hebt overtuigingskracht, goede sociale en communicatieve vaardigheden en neemt graag initiatief. We zoeken een collega die zeer nauwkeurig werkt, en het leuk vindt om vragen van studenten en docenten te beantwoorden. Je hebt teamspirit en je kunt goed samenwerken. Voor deze functie is het van groot belang dat je stressbestendig bent, je flexibel opstelt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt.
TU Delft is een internationale organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is nodig voor deze functie. Ervaring in het hoger onderwijs is een pre. Ervaring met Osiris, Maple TA en Sharepoint is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Het gaat om een functie met een omvang van 30-32 uur (0.8 FTE). Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2579,- en een maximum van €3445,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.
Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.
We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Het Education Service Centre (ESC) zorgt voor de onderwijs- en studentenadministratie, waaronder toelating, inschrijving, cijferregistratie en studievoortgang voor alle (internationale) studenten en PhD-studenten van de TU Delft. Daarnaast ondersteunt het ESC de onderwijslogistiek van de TU Delft, zoals digitaal toetsen, het roosteren van onderwijsprogramma’s en de onderwijshuisvesting. Binnen het ESC werken circa 100 medewerkers, verdeeld over de teams Contact Centre, Student Administration, Study Programme Administration (SPA) en Education Logistics.

Als Exam Support Officer kom je te werken in het team Education Logistics.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—32 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • AT/UD/ESA/2020-03

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you