Medewerker team Grootboek en Operaties

Medewerker team Grootboek en Operaties

Geplaatst Deadline Locatie
30 jan morgen Amsterdam
Ben jij een vlotte en enthousiaste medewerker met gevoel voor cijfers? Binnen het Financieel Service Centrum (FSC) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die in het team Operaties zal gaan samenwerken met nog vijf collega’s. Ben jij op zoek naar een enthousiast, gezellig en divers team, solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Je komt te werken in het team Operaties waarin onder meer het beheer van stamgegevens crediteuren, het verwerken van bankafschriften (betalingen en ontvangsten), de vaste activa administratie en de administraties contractonderwijs is belegd. Daarnaast worden vanuit dit team twee keer per week de betaalvoorstellijsten gecontroleerd voordat deze aan de bank worden aangeboden.
Team Operaties is onderdeel van het FSC, dat de financiële administratie voor diensten en faculteiten verzorgt. Er zijn op dit moment 36 medewerkers werkzaam in 3 teams t.w. Reporting & Service, Grootboek en Operaties, Crediteuren en Debiteuren. Professionaliteit en pro-activiteit zijn de belangrijke focuspunten in onze gecentraliseerde afdeling.

Jouw taken
 • verwerken bankafschriften en creditcardmutaties (ontvangen bedragen op de juiste budgetten boeken)
 • aanmaken/wijzigen stamgegevens crediteuren
 • zelfstandig controleren en verwerken van gegevens
 • overleggen met personen binnen en buiten de VU
 • zorgdragen voor de tijdige afloop van de werkvoorraad in het team

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • MBO niveau 4 richting administratie of Praktijk Diploma Boekhouden
 • kennis van kantoorautomatisering (Word, Excel, Outlook)
 • kennis van SAP Fi/Co of ervaring met een vergelijkbaar pakket
 • Engelse taalvaardigheid
 • zelfstandig en analytisch
 • accuraat en proactief
 • klantgericht en communicatief vaardig
 • teamgericht, flexibel en stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €1.992 (schaal 6) en maximaal €2.770 (schaal 6) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Administratief medewerker 1 en staat open voor 0,8 fte. Een fulltime functie is op basis van 38 uur.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Financiën
De dienst Financiën draagt als concerndienst verantwoordelijkheid voor de financiële functie en bijbehorende processen van de Vrije Universiteit. De dienst bestaat uit de afdelingen Planning en Control, Financieel Service Centrum (FSC), Corporate Finance en Inkoopmanagement. Met onze inzet helpen we (voornamelijk op locatie) VU-bestuurders, management, faculteiten en afdelingen om hun onderwijs- en onderzoeksambities op een kosteneffectieve en efficiënte wijze te verwezenlijken.

Werken bij Financiën betekent bouwen aan kwalitatief hoogstaande en optimaal geïntegreerde financiële en control organisatie, die voldoet aan huidige én toekomstige interne- en externe eisen en wensen op financieel gebied. In totaal werken circa 100 mensen bij Financiën, op centraal niveau en decentraal bij de faculteit.

Additionele informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 18 februari 2020. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de periode 20 t/m 24 februari. Graag vragen wij je hiermee rekening te houden. 

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: Ronald Lembeck
Functie: Hoofd team Grootboek en Operaties
Telefoonnummer: 020 - 59 85776
E-mail: r.g.j.lembeck@vu.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Financiën
 • Economie
 • max. 32 uur per week
 • €1992—€2770 per maand
 • MBO
 • 2853

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 18 feb. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).