Learning Developer for Open, Online & Blended Education

Learning Developer for Open, Online & Blended Education

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 29 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij degene die ons gaat helpen om het maximale uit digitale technologie te halen om innovatieve open, online en blended cursussen te ontwikkelen? Heb je een passie voor het potentieel voor technologie in het onderwijs? Ben je een ervaren en creatieve onderwijsontwikkelaar die ons learning development team komt versterken? In nauwe samenwerking met collega's van over de hele universiteit, draag je met je pedagogische en online expertise en je praktische benadering bij aan het ontwerp en de ontwikkeling van blended en online cursussen en programma’s. Je projectmanagementvaardigheden zijn belangrijk voor je succes in deze rol, omdat je verschillende projecten onder je hoede zult hebben.

Je taken omvatten het volgende:

 • Begeleiden van cursus productieteams in het gehele proces van ontwerpen, produceren, verzorgen en evalueren van online of blended cursussen of programma's.
 • Bedenken van complexe technische methoden en processen om aan nieuwe en unieke e-learning en webvereisten te voldoen en technische problemen op te lossen.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook effectief kunnen samenwerken met verschillende faculteiten in de TU Delft-organisatie.
 • Actief deelnemen aan en meedenken over de ontwikkeling van normen en procedures die kwaliteitsverbetering in de Delft Extension School en producten voor onze studenten ondersteunen.
 • Uitvoeren van projectmanagement voor projecten met strakke deadlines. Deze projecten brengen mensen van verschillende afdelingen en achtergronden samen om inhoud, technische specificaties en functionele prototypes voor de Extension School te ontwikkelen.
 • Ontwikkelen en verzorgen van workshops en trainingen voor wetenschappelijk personeel.
 • Deelnemen aan educatieve innovatieprojecten voor online cursussen en aan het Teaching Lab van de TU Delft.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt een relevante masteropleiding, bij voorkeur in Instructional Design of Educational Technology, of vergelijkbare ervaring, en minimaal 1 jaar recente ervaring met curriculumontwerp en / of cursusontwikkeling in online onderwijs;
 • Je hebt een goed gevoel voor organisatie en aandacht voor detail;
 • Je hebt aantoonbaar vermogen om gemakkelijk met onvoorziene problemen en obstakels om te gaan;
 • Je bent een uitstekende teamspeler die in staat is om aan complexe projecten te werken met een groep andere onderwijsontwikkelaars;
 • Je kunt goed werken volgens een strak tijdspad dat continu aan verandering onderhevig kan zijn;
 • Je hebt ruime ervaring met het gebruik van ICT in het onderwijs, zoals digitaal toetsen, online begeleiden, online lesmethoden en platforms;
 • Je bent een betrokken adviseur met sterke communicatieve vaardigheden zowel in het Engels als in het Nederlands;
 • Je hebt kennis van en ervaring in het (hoger) onderwijs;
 • Bij voorkeur heb je ervaring als docent in open of online onderwijs;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met D2L Brightspace.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

De functie heeft een omvang van 36 - 40 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Afdeling Academic Services bestaat uit drie teams. Het team Student Development biedt ondersteunende (advies) diensten aan (PhD-) studenten waaronder het verzorgen van het Honours Programme, careeractiviteiten en studentendecanen. Het team Teaching & Learning Services biedt ondersteuning en opleiding aan docenten, en support voor verschillende Onderwijs innovatieprogramma’s zoals de Extension School. Het Teaching Lab Team is verantwoordelijk voor het Teaching Academy programma.

Het team Teaching & Learning Services is partner van faculteiten in onderwijsvernieuwingen op onderwijskundig, didactisch en technologisch vlak en biedt effectieve, efficiënte en toegankelijke ondersteuning met state-of-the-art kennis van onderwijsinnovatie. Het team bestaat uit circa 30 medewerkers verdeeld in drie groepen: Support, Learning Development en Educational Innovation.

Specificaties

 • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Techniek
 • 36—40 uur per week
 • max. €4978 per maand
 • Universitair
 • AT/UD/ESA/2020-09

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps