Learning Developer/ UTQ Trainer

Learning Developer/ UTQ Trainer

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 29 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en creatieve trainer en adviseur die ons team van Learning Developers komt versterken? Werk jij graag in een dynamische, technische en wetenschappelijke omgeving waarin docentprofessionalisering en onderwijsontwikkeling een centrale rol spelen? Heb jij een passie voor het ontwikkelen en verzorgen van didactische trainingen en draag je graag bij aan de professionele ontwikkeling van docenten en PHD studenten van de TU Delft? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken voor het verzorgen van trainingen in ons Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) programma.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt een relevante masteropleiding, bij voorkeur onderwijskunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis van en ervaring in het (hoger) onderwijs.
 • Je hebt ervaring met het verzorgen van didactische trainingen en met het adviseren van docenten over onderwijsverbetering.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven in het hoger onderwijs.
 • Je hebt affiniteit met technisch onderwijs.
 • Je kunt je snel nieuwe taken eigen maken, kunt goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig.

De TU Delft is een tweetalige organisatie in Nederlands en Engels. TLS verzorgt de trainingen uitsluitend in het Engels. Vloeiend Engels, zowel geschreven als gesproken, is een vereiste.
Het verzorgen van een workshop kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

De functie heeft een omvang van 36 - 40 uur (0,9-1,0 fte) per week. Het betreft een aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Afdeling Academic Services bestaat uit drie teams. Het team Student Development biedt ondersteunende (advies) diensten aan (PhD-) studenten waaronder het verzorgen van het Honours Programme, careeractiviteiten en studentendecanen. Het team Teaching & Learning Services biedt ondersteuning en opleiding aan docenten, en support voor verschillende Onderwijs innovatieprogramma’s zoals de Extension School. Het Teaching Lab Team is verantwoordelijk voor het Teaching Academy programma.

Het team Teaching & Learning Services is partner van faculteiten in onderwijsvernieuwingen op onderwijskundig, didactisch en technologisch vlak en biedt effectieve, efficiënte en toegankelijke ondersteuning met state-of-the-art kennis van onderwijsinnovatie. Het team bestaat uit circa 30 medewerkers verdeeld in drie groepen: Support, Learning Development en Educational Innovation.

Specificaties

 • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Techniek
 • 36—40 uur per week
 • max. €4978 per maand
 • Universitair
 • AT/UD/ESA/2020-10

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps