Medewerker aanmelding en toelating (m/v, 0,8 fte) (maart t/m juli 2020)

Medewerker aanmelding en toelating (m/v, 0,8 fte) (maart t/m juli 2020)

Geplaatst Deadline Locatie
26 feb 11 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Door ons groeiende aanbod aan opleidingen en door de groei aan aantal aanmeldingen voor deze opleidingen zijn wij binnen Marketing, Recuitment & Admissions (MRA) op zoek naar uitbreiding voor ons team.

Functieomschrijving

Als medewerker Aanmelding en Toelating behandel je toelatingsverzoeken voor opleidingen van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences.

Studenten die aan onze faculteit willen studeren, kunnen een verzoek tot toelating doen. Jij controleert de dossiers op volledigheid en neemt in overleg met de opleidingscoördinatoren de beslissing over de toelaatbaarheid.

Vervolgens zorg je dat het dossier van de student is bijgewerkt en communiceer je het besluit. Als de student vragen heeft, beantwoord je deze graag. Je communiceert afwisselend in het Nederlands en Engels. In samenwerking met je collega vanuit het redactieteam zorg je ervoor dat de aanmeldpagina’s op de facultaire website en de informatieberichten die je verstuurt de juiste informatie bevatten. Je zorgt ervoor dat de processen efficiënt georganiseerd zijn en haakt de juiste personen aan om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt uitstekend overzicht houden, zodat de verschillende processen probleemloos naast elkaar doorlopen.

Het frontoffice deel van deze mooie functie bestaat uit het verstrekken van informatie aan potentiële en huidige studenten. Dit gebeurt voornamelijk via de telefoon, via e-mail en aan de balie. Je probeert de (potentiele) student zo compleet en klantvriendelijk mogelijk te helpen.

In dit werk maak je onderdeel uit van team Marketing, Recruitment and Admissions van de School of Social and Behavioural Sciences, en werk je daarbinnen in het bijzonder samen met de collega’s van (deel)team Admissions & Exchange.

Samen met de beide Admissions Officers (Bachelor and Master) en de Exchange Officer vormen jullie (deel)team Admissions & Exchange. In die samenwerking zal je ook bijdragen aan administratieve en voorlichtingstaken op gebied van Exchange.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die van aanpakken weet. Je hebt affiniteit met de doelgroep (aankomende) studenten. Je bent klantgericht, sociaal, ondernemend en je voelt je comfortabel bij het communiceren met verschillende doelgroepen (als (aankomende) studenten en academisch personeel). In jouw communicatie ben je helder, servicegericht en volledig. Je werkt snel en accuraat en bent erop gericht om processen te verbeteren. Je bent enthousiasmerend en je helpt collega’s met hun werkzaamheden tijdens piekperioden. Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding en hebt bij voorkeur enige jaren relevante ervaring.

Wat we van je vragen:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent een initiatiefrijk persoon die nadrukkelijk op zoek is naar verbinding en communicatie;
 • Je kunt goed werken onder tijdsdruk en je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je communiceert helder en foutloos in het Nederlands en het Engels en hebt oog voor de klant;
 • Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken;
 • Je bent in staat om je snel veel kennis eigen te maken en vindt het leuk deze kennis up-to-date te houden.
 • Ervaring met Osiris is een pre.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office programma’s.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor een bepaalde tijd van 6 maanden. Bij goed functioneren en afhankelijk van ontwikkelingen binnen deelteam Admissions & Exchange kan het contract daarna worden verlengd.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2579, - en €3445, - bruto per maand (schaal 8). Afhankelijk van werkervaring kan een aanloopschaal worden gehanteerd. De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Medewerkers kunnen gebruikmaken van uitstekende EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

De functie van medewerker aanmelding en toelating is ingebed in het Faculteitsbureau van de ESSB. In het Faculteitsbureau wordt met enthousiasme maximale ondersteuning geboden ten behoeve van het onderwijs en onderzoek van de faculteit.

Specificaties

 • Marketing en communicatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €2579—€3445 per maand
 • ESSB/20200226/290113

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps