Senior Contractmanager

Senior Contractmanager

Geplaatst Deadline Locatie
11 mrt 1 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Strategy & Facilities van de ISSC zoekt een Senior Contractmanager

Functieomschrijving

Als Senior Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het mede uitvoeren van het contract- en licentiemanagement binnen het ICT Shared Service Centre (ISSC) van de Universiteit Leiden. Je beheert de contracten en levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het contract- en licentiemanagement. Je bent het interne aanspreekpunt en tevens contactpersoon voor de leveranciers. Samen met interne collega's selecteert en contracteer je ICT leveranciers rekening houdend met de planning, budget, kwaliteit en eventuele risico's. Je reviewt actief lopende contracten en voert (her) onderhandelingen. Interne collega's worden door jou op de hoogte gehouden inzake eventuele wijzigingen ten aanzien van contracten en je bewaakt de correcte uitvoering. Tot slot ken je de leveranciers, hun concurrentieveld en heb je oog voor de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Hbo+ of academisch werk- en denkniveau;
  • Een universitaire juridische en/of bedrijfskundige opleiding of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en ervaring;
  • Ruime ervaring met contract- en licentiemanagement binnen een grote complexe ICT-omgeving en organisatie;
  • Kennis van bij de overheid in gebruik zijnde contractvormen en van de relevante wet- en regelgeving inclusief de Europese aanbestedingswet;
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden;
  • Nauwkeurig met een analytisch denkvermogen;
  • Klantgericht; je herkent de klantbehoefte en verleent graag service;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 11).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op onze website. 

VOG
In de dagelijkse werkzaamheden krijgt u te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar u staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de centrale ICT dienstverlener van de Universiteit Leiden. Met ongeveer 130 collega’s, ondersteunen wij onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het beheren van het agglomeratienetwerk en de VOIP telefoniediensten, de identity en access management (IAM) infrastructuur, de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, alsook de ontwikkeling en het beheer van de universitaire werkplekvoorzieningen. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij steeds meer agile wordt gewerkt. De dienstverlening is belegd binnen de afdelingen Customer Relations (klantprocessen & relatiebeheer), Infra & Application Services (server-/netwerkbeheer en bedrijfsvoeringsystemen), Research & Innovation Support (ICT ontwikkeling onderwijs en onderzoek), Strategy & Facilities (security, architectuur, inkoop & contractmanagement). De komende periode ligt de focus op de eindgebruikerdiensten, data management, identity & access management en hybride cloud. Prachtige uitdagingen waar we voor staan en die vragen om vakmanschap en betrokken collega’s. 

Specificaties

  • Management
  • HBO+
  • 20-113

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Niels Bohrweg 1, 2333 CA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you