Arts-onderzoeker (basisarts, AIOS, ANIOS), Psychofarmacologie (Promotieplaats)

Arts-onderzoeker (basisarts, AIOS, ANIOS), Psychofarmacologie (Promotieplaats)

Geplaatst Deadline Locatie
11 mrt 21 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hoe ziet de functie eruit?
We zijn momenteel op zoek naar artsen die in een hecht, multidisciplinair team bijdragen leveren aan wetenschappelijk onderzoek naar geneesmiddelen voor stemmings- en angststoornissen. Je richt je hierbij op alle aspecten van het klinisch geneesmiddelenonderzoek en werkt samen met (inter)nationale (academische) instituten en bedrijven. Het onderzoek omvat studies bij zowel patiënten als gezonde proefpersonen.

Specificaties

CHDR

Functie-eisen

Welke eigenschappen heb je nodig?
Het hebben van een BIG-registratie en interesse in de combinatie projectmanagement en wetenschap is essentieel – aantoonbare interesse of ervaring in de psychofarmacologie is een pré. Vanwege de internationale samenwerking, is verder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4-5 jaar.

Wat bieden wij?
Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren aan de Universiteit Leiden/LUMC. In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB). Als AIOS psychiatrie zet je daarna je klinische opleiding voort, terwijl je als ANIOS of basisarts kunt doorstromen naar een opleidingsplaats in de psychiatrie, wat we kunnen faciliteren door onze contacten als opleidingsinstelling.

Werkgever

Centre for Human Drug Research

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande psychofarmaca. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist); Techniek / laboratorium; PhD
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • SP Arts-onderzoeker

Locatie

Zernikedreef 8, 2333 CL, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you