Monteur

Monteur

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 30 apr Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de TU/e, binnen de faculteit Werktuigbouwkunde, zijn wij op zoek naar een monteur.

Functieomschrijving

Laboratorium
In het laboratorium van de faculteit werktuigbouwkunde van de TU/e worden opstellingen gebouwd voor onderzoek en onderwijs. Deze opstellingen zijn vaak complex van aard en vergen hoogwaardige technische kennis. De opstellingen worden ontworpen, gebouwd en gebruikt door een team van onderzoekers en technici. Binnen ons team is plaats voor een nieuwe monteur.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Taken

Als monteur ga je aan de hand van tekeningen en werkinstructies mechanische, optische en/of elektrische producten assembleren en testen. Ook zorg je ervoor dat deze producten compleet en functioneel werkend afgeleverd worden. Je zal dus bezig zijn met het samenbouwen van diverse onderdelen van proefopstellingen en het installeren van verschillende type besturingskasten. Ook zorg je ervoor dat alle software geïnstalleerd is, gegevens kunnen worden uitgelezen en apparaten aangestuurd kunnen worden.

Gewenst Profiel

Jij bent een monteur die bij voorkeur in bezit is van een LTS of MTS opleiding en werkervaring heeft op LBO/MBO niveau in een technische richting. Ervaring met assembleren is een pré omdat dit op dagelijkse basis terugkomt in je werk. Je werkt aan je orders op basis van werkinstructies en technische tekeningen. Technische tekeningen lezen is voor jou daarom geen enkel probleem.

De werkinstructies zijn in het Nederlands. Jouw beheersing van de Nederlandse taal is goed in zowel woord als geschrift. Bij voorkeur heb je ook enige kennis van de Engelse taal.

Als persoon kenmerk jij je als iemand die een proactieve instelling heeft en een echte teamplayer is. Je hebt gevoel voor kwaliteit zonder daarbij de productiesnelheid uit het oog te verliezen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten, het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring van minimaal € 2.579 en maximaal € 3.445 bruto per maand op basis van volledige werktijd;
  • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris) en een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris;
  • Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende omstandigheden bestaat er uitzicht op een vast dienstverband.
  • Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex (de detacheringsorganisatie van de TU/e) te laten verlopen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • V35.4378

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you