Adviseur Subsidies en Contracten Liaison Office

Adviseur Subsidies en Contracten Liaison Office

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 5 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als adviseur subsidies en contracten ben jij de eerste stap in het acquisitieproces van onze onderzoekers, jij bent die energieke en gestructureerde adviseur die zij nodig hebben. Onze onderzoekers acquireren zelf onderzoeksopdrachten bij subsidieverstrekkers zoals het NWO (Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) en de EU. Als ondersteunend adviseur ben jij de eerste hulplijn als het aankomt op het organisatorische, financiële en juridische gedeelte van het onderzoeksvoorstel. Je brengt advies uit over subsidievoorwaarden, onderzoeksfinanciering, begrotingen en contracten. Daarvoor is het belangrijk dat je beschikt over juridisch en financieel inzicht. Voel je je daarnaast thuis in de wereld van onderzoeksfinanciering? Dan is de kans groot dat wij op zoek zijn naar jou!

Je wordt onderdeel van het team van Liaison Office en in deze rol ben je het aanspreekpunt voor een aantal leerstoelgroepen binnen het departement Maatschappijwetenschappen (onderdeel van Social Science Group) van Wageningen University & Research (WUR). Je belangrijkste werkzaamheden zijn:
  • je coördineert en begeleidt de juridisch-administratieve formaliteiten bij de indiening van subsidieaanvragen;
  • je beoordeelt onderzoekscontracten en stelt tevens diverse contracten op. Bij complexe vraagstukken kun je terugvallen op juristen binnen het Liaison Office;
  • je stelt begrotingen en offertes op voor nationale en internationale subsidieaanvragen, opdrachten en aanbestedingen in samenspraak met onderzoekers, samenwerkingspartners en financiers;
  • je verzorgt de financiële-, organisatorische en juridische aspecten rondom toelating van (buitenlandse) promovendi tot het PhD programma van Wageningen University & Research.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Om de juiste aanvulling te zijn voor het team, beschik je over:
  • aantoonbare relevante werkervaring en een afgeronde hbo opleiding in de richting van Bedrijfskunde;
  • kennis van en ervaring met acquisitietrajecten. Bekendheid met NWO-subsidieprogramma's en het Europese Kaderprogramma voor onderzoek en innovatie (H2020) is een pre;
  • een flinke dosis creativiteit, werk je zorgvuldig, zelfstandig en heb je een analytische instelling. Je weet dit te koppelen aan een pragmatische en resultaatgerichte aanpak;
  • het vermogen de juiste prioriteiten te stellen, weet je zicht te houden op deadlines en functioneer je goed onder tijdsdruk;
  • een zeer goede kennis van de Engelse taal, waarbij je moeiteloos schakelt tussen Nederlands en Engels. Het gewenste taalniveau is C1.
Daarnaast werk jij graag in een organisatie waarin betrouwbaarheid, ondernemerschap, ontwikkeling, klantgerichtheid en samenwerken belangrijk is. We werken in een internationale omgeving en vinden inclusiviteit belangrijk; je kunt je vinden in deze kernwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige en uitdagende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zoeken een collega voor 38 uur per week en je ontvangt in eerste instantie een jaarcontract. Je salaris is gebaseerd op de CAO van Wageningen Universiteit en hangt af van jouw kennis en ervaring: maximaal € 4.274 euro bij een fulltime aanstelling (38 uur per week, schaal 10).
Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden en vakanties kunnen eventueel in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 232 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
  • een flexibele werkduur: de mogelijkheid om maximaal 2 uur per week extra te werken en hiermee extra verlof op te bouwen;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving.
Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Kijk hier voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research.

Wageningen University & Research is een samenwerkingsverband van Wageningen Universiteit en de Stichting Wageningen Research, verdeeld over vijf kenniseenheden. De huidige functie valt binnen het Liaison Office van de kenniseenheid Social Sciences.
Social Science Group bestaat uit het departement Maatschappijwetenschappen en de instituten Wageningen Economic Research en Wageningen Centre for Development Innovation. Daarmee omvat Social Science Group de hele kennisketen van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, toegepast wetenschappelijk onderzoek en consultancy en capacity building.

Het Liaison Office van Social Science Group bestaat uit drie teams. Twee teams werken vanuit Wageningen en bestaan uit totaal 12 medewerkers. Het derde team werkt vanuit Den Haag.
Liaison Office adviseert business unit managers, leerstoelhouders, projectleiders en directie over kansen en risico's op een breed terrein, zoals subsidies, aanbestedingen, intellectueel eigendomsrecht en publicatierechten. Het opstellen van projectbegrotingen en bewaken van de juridische kwaliteit van overeenkomsten behoren ook tot de kerntaken van het Liaison Office. Tevens ondersteunt het team de procedures rondom aanmelding en toelating van (buitenlandse) promovendi.

Meer informatie over Wageningen Campus vind je hier.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • 607076

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you