Klinisch fysicus radiotherapie

Klinisch fysicus radiotherapie

Geplaatst Deadline Locatie
16 mrt 6 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je zult je bezig houden met de klinisch fysische inhoud en keuzes van behandelplannen en behandelprotocollen. De patiëntenzorg is georganiseerd in vier multidisciplinaire klinische teams. Als klinisch fysicus ben je daarin initiërend en medeverantwoordelijk voor het medisch-inhoudelijke beleid en uiteraard voor de betrouwbare en veilige toepassing van de bestralingsmiddelen. Je integreert wetenschappelijke inzichten in nieuwe of andere behandelingsmethoden en bij de introductie van nieuwe technologieën en hulpmiddelen bewaak je de fysische aspecten. Implementatie van innovatie vindt plaats binnen innovatieteams. Protonentherapie is één van de uitdagende aandachtsgebieden waarvoor je samen met collega klinisch fysici nieuwe ontwikkelingen introduceert en de dagelijkse patiëntenzorg ondersteunt. Daarnaast geef je, als lid van de medische staf, mede inhoud en vorm aan de strategische keuzes en het beleid van Maastro.

Specificaties

Maastro

Functie-eisen

Als medewerker van Maastro ben je ambitieus om continu te willen verbeteren, voor een betere zorg voor onze patiënt. Vanuit passie werken we samen, dat maakt ons betrokken en persoonlijk.

Je bent een bij voorkeur gepromoveerde klinisch fysicus, die in het register van de NVKF staat ingeschreven als klinisch fysicus met aantekening radiotherapie. Ben je een klinisch fysicus die bijna klaar is met de opleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!  Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact met anderen. Je hebt ervaring in projectmatig werken. Je werkt graag in de klinische praktijk maar je hebt ook affiniteit met wetenschappelijk onderzoek. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de klinisch fysica en implementeert deze om onze radiotherapiebehandelingen constant te verbeteren.

Je bent bereid om binnen een jaar binnen een straal van 75 kilometer vanaf Maastricht te komen wonen. Onder voorwaarden is er een verhuiskostenvergoeding van toepassing.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met intentie tot vast dienstverband.

  • Een dienstverband voor 36 uur per week op basis van de CAO Ziekenhuizen;
  • Een salaris van maximaal € 8.012,- bruto/maand op fulltime basis, afhankelijk van relevante werkervaring;
  • Een persoonlijk budget voor onder andere bijscholing;
  • Werkdagen in overleg af te spreken, 4 x 9 is mogelijk;
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen;
  • Je werkt direct samen met o.a. 10 collega klinisch fysici, 2 klinisch fysici in opleiding, 8 klinisch fysisch medewerkers en innovatiefysici. Bij Maastro zijn in totaal circa 300 medewerkers werkzaam in patiëntenzorg, onderzoek en bedrijfsvoering.

Werkgever

Maastro

Maastro verzorgt de radiotherapie (bestraling) van mensen met kanker in de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Sinds januari 2019 behandelen we in ons nieuwe protonencentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert. Maastro is uitstekend bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €8012 per maand
  • Gepromoveerd
  • SP Klinisch fysicus radiotherapie

Locatie

Doctor Tanslaan 12, 6229 ET, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you