Promovendi Belastingrecht

Promovendi Belastingrecht

Geplaatst Deadline Locatie
17 mrt 15 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, bij de afdeling Belastingrecht van het Instituut Fiscale en Economische Vakken van de Faculteit Rechtsgeleerdheid zijn vacatures voor twee Promovendi Belastingrecht

Functieomschrijving

De promovendus verricht wetenschappelijk onderzoek, dat aan het eind van de aanstellingsperiode moet uitmonden in een dissertatie over een onderwerp dat betrekking heeft op het thema ‘belastingontwijking door multinationals’. Deelname aan de promovendi-opleiding maakt deel uit van de functie. De vraagstelling wordt in overleg vastgesteld binnen het thema ‘belastingontwijking door multinationals’. Zie voor meer informatie de webpagina. Daarnaast vervult de promovendus enkele onderwijstaken.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

 

  • Een universitaire opleiding, bij voorkeur Fiscaal recht en/of Fiscale economie;
  • Een wetenschappelijke interesse in het thema ‘belastingontwijking door multinationals’;
  • Inzetbaarheid binnen de opleiding Belastingrecht.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 4 jaar, met eerst een contract van een jaar, met de mogelijkheid van een verlenging na een positieve beoordeling van capaciteiten en compatibiliteit. De aanstelling moet leiden tot een voltooide dissertatie. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.325,- en maximaal € 2.972,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal P).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op onze website. 

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

De Faculteit Rechtsgeleerdheid is met ruim 5.000 studenten en 450 medewerkers een van de grootste faculteiten van Nederland, die zich in alle verscheidenheid toch kenmerkt door kleinschaligheid. De faculteit richt zich op veelzijdig onderwijs en onderzoek van hoog niveau, nationaal én internationaal. Stimuleren van talent staat hoog in het vaandel van de faculteit die is ondergebracht in het prachtig gerestaureerde Kamerlingh Onnes Gebouw. Werken voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid betekent werken in een inspirerende wetenschappelijke omgeving. Zie voor meer informatie de website.

De afdeling Belastingrecht maakt deel uit van het Instituut Fiscale en Economische vakken van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. De afdeling telt circa 25 medewerkers en verzorgt vakken binnen de fiscaal-juridische bachelor- en masteropleiding.

Specificaties

  • Promotiestudent
  • Recht; Economie
  • Universitair
  • 20-132

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Steenschuur 25, 2311 ES, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you