Postdoctoraal onderzoeker geestelijke gezondheidszorg

Postdoctoraal onderzoeker geestelijke gezondheidszorg

Geplaatst Deadline Locatie
24 mrt 6 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ministerie van Defensie, Defensie Gezondheidszorg Organisatie

Functieomschrijving

Virtual reality toepassen bij de behandeling van posttraumatische stressstoornis. Of bij de behandeling van andere psychiatrische stoornissen en mentale gezondheidsklachten. Bij het expertisecentrum Militaire Geestelijke Gezondheidszorg in Utrecht starten we projecten rond dit innovatieve onderwerp. Als postdoctoraal onderzoeker lever je hier een belangrijke bijdrage aan.

Onze projecten voeren we ook uit vanuit de afdeling Psychiatrie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarbij werken we samen met industriepartners, academische partners en ketenpartners in de zorg. De techniek en de inhoud van de verschillende interventies ontwikkelen we voor verschillende doelgroepen.

Als gepassioneerde postdoctorale onderzoeker heb je een goed beeld van de technische mogelijkheden voor het toepassen van virtual reality voor de behandeling van psychiatrische stoornissen en mentale gezondheid. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met deze techniek en bijbehorende innovaties. Daarnaast heb je interesse in de invloed van (traumatische) stress op mentale gezondheid. En je wilt jezelf ontwikkelen en nieuwe methoden en technieken op virtual reality-gebied leren én toepassen.

Specificaties

Rijksoverheid

Functie-eisen

  • Je hebt wo-niveau en bent (bijna) gepromoveerd op een relevant onderwerp, bij voorkeur in de techniek en/of neurowetenschappen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het toepassen van virtual reality bij mentale gezondheid.
  • Je bent een gedreven projectmanager en kunt het overzicht bewaren bij een complex project.
  • Je kunt zelfstandig een onderzoeksvoorstel schrijven en uitvoeren.
  • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en Engels.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en een flexibele insteling.
  • Je hebt goede analytische vaardigheden en kunt goed zelfstandig werken, ook onder druk.
  • Je geniet van het overdragen van kennis en vaardigheden aan collega-onderzoekers.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

  • Salaris­niveauschaal: 11
  • Salaris­omschrijving: Het salaris gaat omhoog per 01-07-2020 en wordt dan max € 5.118,-
    Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek van 38 uur.
  • Maand­salaris: Min €3.613 – Max. €4.961 (bruto)
  • Dienst­verband: Tijdelijke aanstelling
  • Contract­duur: Het betreft een aanstelling voor 3 jaar.
  • Minimaal aantal uren per week: 24
  • Maximaal aantal uren per week: 32

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Werkgever

Ministerie van Defensie, Defensie Gezondheidszorg Organisatie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 58.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).

Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de DMO lijken op werkmaatschappijen.

Defensie Gezondheidszorg Organisatie
De Defensie Gezondheidszorg Organisatie (DGO) is een van de vier divisies van het Defensie Ondersteuningscommando. De DGO ondersteunt de operationele commando’s en draagt bij aan de inzetbaarheid van militairen. Hiervoor bieden we eerste- en tweedelijnszorg, opleidingen en logistieke ondersteuning. Ook ondersteunen we de zorg (inclusief voorbereidingen en nazorg) die de operationele commando’s leveren bij inzet.

 

Afdeling

Militaire Geestelijke Gezondheidszorg (MGGZ)

De Militaire Geestelijke Gezondheidszorg (MGGZ) levert tweedelijns geestelijke gezondheidszorg aan actief dienende militairen van Defensie en aan veteranen. De MGGZ telt circa honderd medewerkers verdeeld over vier regiocentra, een psychiatrische kliniek en een expertisecentrum. De staf van de MGGZ is gehuisvest in Utrecht, de regiocentra zijn gevestigd in Utrecht, Zwolle, Amsterdam en Den Bosch. De nadruk binnen de MGGZ ligt op ambulante activiteiten, dagbehandelingen en kortdurende opnames. Daarnaast speelt de MGGZ een belangrijke rol in zowel de voorbereiding op uitzendingen als in de zorg tijdens en na uitzendingen, in curatief en preventief opzicht.

Specificaties

  • IT; Postdoc; Techniek / laboratorium; Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Gedrag en maatschappij; Techniek
  • 24—32 uur per week
  • €3613—€4961 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT 550758

Werkgever

Locatie

Herculeslaan 1, 3584 AB, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you