Docent Wiskunde en/of Statistiek

Docent Wiskunde en/of Statistiek

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 14 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De sectie Quantitative Economics van de Amsterdam School of Economics zoekt een docent wiskunde en/of statistiek.

Wat ga je doen?

Verzorgen van onderwijs ten behoeve van verschillende Bachelor- en Masteropleidingen in de faculteit, in het Nederlands of in het Engels. Het betreft met name onderwijs in de wiskunde- en statistiekvakken, en eventueel andere kwantitatieve vakken.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je:

  • bent bij voorkeur gepromoveerd, maar in ieder geval afgestudeerd in de wiskunde, econometrie of een aanverwante discipline;
  • hebt affiniteit met, en aantoonbare ervaring met, het geven van onderwijs op het gebied van wiskunde en statistiek in het Nederlands en het Engels;
  • beschikt over uitstekende didactische kwaliteiten;
  • beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed;
  • beschikt bij voorkeur over de Basiskwalificatie onderwijs (indien je nog niet beschikt over de basiskwalificatie onderwijs, word je in de gelegenheid gesteld deze te behalen).

Bij vergelijkbare geschiktheid genieten vrouwelijke kandidaten de voorkeur.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Een contract voor een periode van twee jaar. Op deze functie is het UFO-profiel docent van toepassing. Het salaris bedraagt minimaal Є2.709 en maximaal Є5.656 bruto per maand (schaal 10 t/m 12 ) op basis van volledige werktijd. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring. De beoogde aanvangsdatum is 1 augustus 2020.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?

Een veelzijdige functie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en je onderdeel bent van een enthousiast team en een internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Faculteit Economie en Bedrijfskunde – Amsterdam School of Economics

De Amsterdam School of Economics (ASE) is onderdeel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB). De afdeling heeft ongeveer 200 medewerkers en 2400 studenten. De sectie Quantitative Economics van de ASE biedt verschillende excellente bachelor- en masteropleidingen op de gebieden Econometrie & Operational Research, Data Science & Business Analytics, Actuariële Wetenschappen & Financiële Wiskunde en draagt bij aan de onderzoeksprogramma’s Actuarial Science & Mathematical Finance; Equilibrium, Expectations & Dynamics en Econometrics. Daarnaast verzorgt de sectie ook wiskunde- en statistiekonderwijs in andere Bachelor- en Masterprogramma’s binnen de faculteit.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€5656 per maand
  • Gepromoveerd
  • 20-211

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018 WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you