Projectleider / Microbial Cell Factories

Projectleider / Microbial Cell Factories

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 28 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij als onderzoeker bijdragen aan een duurzame samenleving, waarin grondstoffen steeds vaker hernieuwbaar zijn en producten zoveel mogelijk opnieuw gebruikt worden? Ben jij een verbindend projectleider die met klanten samenwerkt in ambitieuze onderzoeksprogramma's om te komen tot circulaire, biobased alternatieven voor fossiele bronnen? Ben jij de enthousiaste, overtuigende inhoudelijke projectleider, onderzoeker en acquisiteur waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel.

Wat ga je doen:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons komt versterken binnen de expertisegroep Microbial Cell Factories (MCF). Je gaat je bezighouden met het leiden van bestaande privaat-publieke samenwerkingsprojecten (PPS) waar je verbindend optreedt tussen deelnemende bedrijven, overheden, onze eigen onderzoekers en die van andere deelnemende kennisinstellingen. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten, PPS zowel als B2B (bilateraal) waarbij je ook je eigen bestaande netwerk aanboort. Hierin werk je nauw samen met onze Business Development - en Programmamanagers. Dit vindt plaats in een internationale setting. De bedoeling is dat je met je kennis, ervaring en netwerk echt een verschil maakt binnen de huidige MCF expertise. Tevens ben je ook inhoudelijk betrokken bij projecten van collega's die jouw inhoudelijke bijdrage nodig hebben. Je krijgt bij ons de kans op een creatieve, ondernemende manier je functie vorm te geven, waarbij de enige grenzen worden gevormd door je eigen ambities, binnen de kaders van de WUR integriteit en onze waarden met betrekking tot samenwerking.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een afgeronde PhD op een biotechnologisch onderwerp;
  • aantoonbare, kennis en meerjarige ervaring in het leiden van biotechnologie gerelateerde projecten met industriële en publieke partijen en consortia. Deze kennis en ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een Contract Research Organisatie (CRO);
  • aantoonbare ervaring met acquisitie van projecten, bij voorkeur in een CRO setting;
  • aantoonbare kennis van wat de markt beweegt, zowel in de food- als non food gerelateerde biotechnologie;
  • in staat om interessante proposities te ontwikkelen voor onze klanten door middel van het op de juiste wijze uitvragen van hun behoeftes. Daarbij ben je ook In staat om proposities van aanpalende expertises mee te nemen;
  • enige ervaring in aansturing van mensen in een lijnfunctie, met name in een matrixorganisatie, is een pré;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 3255,-. tot maximaal € 5057,-. bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 11).

Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden die we in overleg samen vaststellen;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 171 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
  • de mogelijkheid om maximaal 40 uur per week te werken en zo maximaal 204 compensatie uren per jaar op te bouwen;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
  • een levendige werkplek op de Wageningen Campus;
  • gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding. Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Kijk hier voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research.

Meer informatie over Wageningen Campus vind je hier. Website: www.wageningenur.nl/fbr.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Voeding
  • max. 36 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 609821

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you