Projectmedewerker Werktuigbouw bij Facility Services (1,0 fte)

Projectmedewerker Werktuigbouw bij Facility Services (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 9 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het team Beheer & Onderhoud van Facility Services (FS) van de Universiteit Maastricht (UM) is op zoek naar een enthousiaste Projectmedewerker Werktuigbouw.

Ben jij een ervaren werktuigbouwer die zorgt voor een optimale en veilige bedrijfsvoering van onze werktuigbouwkundige installaties? Krijg jij energie van beheer én projecten? Ben je vernieuwingsgezind met een blik op de toekomst? Ben jij proactief en dienstverlenend ingesteld? Ben jij een teamplayer op zoek naar samenwerking? Ben jij de collega die wil bijdragen aan een optimale en duurzame dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM? Dan is FS op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren Projectmedewerker Werktuigbouw die het klappen van de zweep in de vastgoedwereld kent. Als Projectmedewerker Werktuigbouw ben je een expert op het gebied van gebouwgebonden werktuigkundige installaties, heb je ervaring met commissioning van installaties en ben je kwalitatief en financieel verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen installaties. Kennis en ervaring met regeltechniek is een pré. Naast je verantwoordelijkheid voor commissioning en het beheer van de installaties vervul je ook een rol in projecten. Je bent verantwoordelijk voor de input in de initiatief- en in de ontwerpfase bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Bij meerdere kleinere projecten treed je op als multidisciplinair projectmanager waarbij je ook de realisatie- en nazorgfase voor je rekening neemt en integraal verantwoordelijk bent voor alle kwaliteitsaspecten van deze projecten. 

Wat ga je doen?

  • Je bent installatieverantwoordelijk voor de w-installaties.
  • Je geeft advies met betrekking tot het programma van eisen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.
  • Je doet de commissioning bij projecten om te toetsen of wordt opgeleverd conform gevraagde specificaties.
  • Je maakt (meerjaren)begrotingen, stelt noodzakelijke rapportages op en adviseert op het gebied van onderhoud, comfort en installatieaanpassingen, vaak onderbouwd met een business case.
  • Aanbesteding en begeleiding van hieruit voortvloeiende werkzaamheden.
  • Het houden van coördinatie en toezicht op uitvoerde werkzaamheden.
  • Beheren en bewaken van normen, standaards en voorschriften met betrekking tot onderhoud aan en het ontwerp van technische installaties en het vaststellen van de onderhoudsvoorschriften.
  • Analyseren van (complexe) storingen en het zorgdragen voor een adequate oplossing.
  • Het onderhouden van contacten met toeleveranciers, adviseur en aannemers.
  • Je stelt projectomschrijvingen c.q. bestekken op ten behoeve van uit te voeren werkzaamheden.
  • Je voert GVO projecten uit.
  • Het sturen op kwaliteit, organisatie, tijd, financiën en contract gedurende de algehele projectfase.
  • Het voeren van een proactieve regie op de asset database rekening houdend met modificaties vanuit projecten en vervangingen vanuit het reguliere onderhoud.
  • Je stuurt de toeleveranciers, adviseur en aannemers aan.
  • Je zorgt voor de juiste oplevering van de projecten en overdracht aan de beheerorganisatie.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Als FS collega streef je naar een optimale en duurzame dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM. Je hebt een open, proactieve, daadkrachtige en dienstverlenende houding; gastvrijheid zit in je DNA. Je bent resultaatgericht en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en betrokkenheid. Daarnaast zijn vernieuwingsgezindheid, het ontzorgen van de klant en creatief probleemoplossend denken en handelen eigenschappen die jou typeren. Voorts ben je een echte teamspeler en collegiaal.

Naast bovenstaande zijn voor deze functie de volgende functie-eisen, competenties en vaardigheden van toepassing:

  • Een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde (HIT-W in een pré).
  • Je hebt ruime ervaring met het beheren van gebouwgebonden installaties en het uitvoeren van projecten in de werktuigbouwkundige installatietechniek.
  • Je hebt ervaring met klimaatinstallaties.
  • Je bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden.
  • Je hebt ervaring met commissioning.
  • Beheersing van de Engelse taal.
  • Je bent vaardig in het voeren van overleg met contracters/aannemers, leveranciers, eindgebruikers etc..
  • Je bent in staat overzicht te houden.
  • Je bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een verlenging van 1 jaar en daarna een vast contract.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Wij bieden een aantrekkelijke functie binnen een enthousiaste, dienstverlenende werkomgeving, met het UFO profiel van Projectmanager 4, schaal 11 cao NU en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Nederlandse Universiteiten en lokale UM-bepalingen.

Het salaris bedraagt minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 11 van CAO NU. 

Het betreft een tijdelijk arbeidscontract van 1 jaar met een proeftijd van twee maanden.

Aan het einde van het eerste jaar wordt bepaald of er een tweede contract van een jaar plaatsvindt met uitzicht op een vaste contract daarna.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

Facility Services

Naast de zes faculteiten bestaat de UM uit een aantal servicecentra, waaronder Facility Services (FS). FS biedt studenten, medewerkers en bezoekers van de zes faculteiten en de andere UM-servicecentra een breed dienstenpakket ter ondersteuning van onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Dit pakket bestaat onder andere uit huisvestingsvoorzieningen en dienstverlening uiteenlopend van catering, schoonmaak en beveiliging tot receptiediensten en inkoop. FS adviseert daarnaast op het vlak van milieu en duurzaamheid, veiligheid en contractmanagement en beheert en onderhoudt de vastgoedportefeuille van de universiteit.

Een divers aanbod waarbij integrale dienstverlening, vanuit één multidisciplinair team en met een gezamenlijke focus, het uitgangspunt is. Een vertrouwde basisdienstverlening, met maatwerk als de situatie daar om vraagt. 
Een hoge mate van klanttevredenheid over de aangeboden diensten en het creëren van een functionele, inspirerende en plezierige leer- en werkomgeving staan voorop. Ons doel is de klant te ontzorgen en waarde te creëren. Dit doen we met het streven een partner te zijn die flexibel is, meedenkt, werk uit handen neemt, proactief adviseert en inspireert, zoekt naar creatieve oplossingen, openstaat voor nieuwe ideeën en gezamenlijk nieuwe stappen vooruitzet met de blik op de toekomst.

Werken bij FS betekent werken in een dynamische organisatie, waar veel uitdagingen, kansen en mogelijkheden liggen op facilitair gebied. FS biedt een prettige werkomgeving met betrokken collega’s; een plezierige informele en resultaatgerichte werkcultuur. Een organisatie waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar samenwerken, verbinding en open communicatie hoog in het vaandel staan.

FS bestaat uit de domeinen services en vastgoed, team inkoop, team adviseurs –arbo, duurzaamheid en veiligheid & beveiliging- en een stafafdeling –beleid & communicatie, finance & control, informatiemanagement & systemen en het secretariaat.  

Team Beheer & Onderhoud

Het team Beheer & Onderhoud zorgt op professionele en deskundige wijze voor de continuïteit en veiligheid van de bestaande huisvesting en de gebouwgebonden installaties, het team bestaat uit 23 medewerkers.

Je legt met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden verantwoording af aan de Hoofd Beheer & Onderhoud.

Je werkt nauw samen met de andere technische projectmedewerkers, beheertechnici, projectmanagers, Facility Managers en gebouwbeheerders.

Beheer & Onderhoud wil een compact en slagvaardig team zijn dat optreedt als de gedelegeerde eigenaar van het vastgoed. Voor zowel preventief als correctief onderhoud wordt gebruik gemaakt van externe leveranciers. Beheer & Onderhoud voert op professionele wijze de regie en coördinatie van deze werkzaamheden.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • max. 38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • HBO
  • AT2020.88

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Duboisdomein 30, 6229 GT, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you