Jurist, 1.00 fte

Jurist, 1.00 fte

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 26 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vacature Jurist bij Juridische Zaken van het Maastricht University Office (1,00 fte)
Ben je klaar voor een nieuwe stap in je juridische carrière? Wil jij werken in een grote, internationale organisatie? Zijn aanbestedingsrecht, algemeen verbintenissenrecht en contractenrecht bekend terrrein? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving

Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het adviseren inzake juridische (beleids)vraagstukken, alsmede het opstellen en toetsen van documenten en (internationale) contracten, binnen de gebieden aanbestedingsrecht, algemeen verbintenissenrecht en contractenrecht.

De functie is ingebed bij de afdeling Juridische Zaken van het Maastricht University Office. Voor het deel van de functie dat aanbestedingen en inkoopcontracten betreft, zul je vanuit Juridische Zaken worden ingezet bij, en intensief samenwerken met, de afdeling Inkoop binnen de Servicedienst Facility Services.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een afgeronde universitaire masteropleiding Nederlands Recht en met kennis en ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht en privaatrecht algemeen, met de nadruk op verbintenissenrecht en contractenrecht. Kennis van vastgoedrecht is een pré.

Je bent in staat om de belangen van de verschillende stakeholders te begrijpen, bent oplossingsgericht en beschikt daarnaast over voldoende politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Je bent een stevige sparringpartner en adviseur en hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld opgedaan in de advocatuur, het bedrijfsleven of een overheidsinstelling.

Je hebt een sterk conceptueel vermogen en kunt je goed inleven in de dynamiek van verschillende soorten leveringen en diensten. Dit weet je vervolgens moeiteloos te vertalen naar contractuele afspraken. Je kunt schakelen tussen strategisch-tactisch en operationeel niveau waarbij je de wens van de klant/opdrachtgever als vanzelfsprekend uitgangspunt neemt.

Daarnaast zoeken we competenties als integriteit, pragmatisme, oplossingsgerichtheid, stressbestendigheid en flexibiliteit.

Voor deze functie geldt een taalvereiste:
-Nederlands: B1
-Engels: C1
Bij indiensttreding heeft u drie jaar de tijd om aan deze taalvereisten te voldoen. Maastricht University biedt u hiervoor de nodige faciliteiten aan.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op vast bij gebleken geschiktheid.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Wij bieden een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op vast na gebleken geschiktheid en een arbeidsduur van 1.0 fte. Afhankelijk van je kennis en werkervaring wordt je ingedeeld in salarisschaal 11 of 12 van de CAO Nederlandse Universiteiten, UFO profiel Jurist, niveau 2 of niveau 1, minimaal

€ 3.637,00 en maximaal € 5.656,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband en exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Specificaties

  • Juridisch personeel
  • max. 38 uur per week
  • €3637—€5656 per maand
  • Universitair
  • AT2020.119

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4-6, 6211 LM, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you