Orthopedisch chirurg met aandachtsgebied complexe heup- en knieprothesiologie

Orthopedisch chirurg met aandachtsgebied complexe heup- en knieprothesiologie

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 26 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een orthopedisch chirurg die wil excelleren in wetenschappelijke onderzoek naast de klinische werkzaamheden? Dan zij wij op zoek naar jou! De focus van het onderzoek richt zich met name op toegepast innovatief onderzoek in onder andere 3D printing, patient matched surgical tools en innovatieve consultvoering.

Binnen de afdeling Orthopedie van het Radboudumc bestaat uitgebreide expertise in het herstel van complexe botdefecten en deformiteiten. Regelmatig worden deze deformiteiten/defecten operatief behandeld middels prothesiologie. Het Radboudumc is een erkend expertcentrum voor heupprothesiologie en centrum voor de behandeling van prothese infecties. Je bent werkzaam in een hecht team orthopedisch chirurgen, welke allen betrokken zijn bij de opleiding van orthopedisch chirurgen.

Zowel intern als extern functioneren wij in netwerken. In het bijzonder is er een samenwerking met de Sint Maartenskliniek. In het eerste jaar zullen wij de functie vormgeven in samenwerking met de Sint Maartenskliniek om te zorgen dat je optimaal kunt functioneren in dit netwerk. Je treedt in dienst bij het Radboudumc om ons team blijvend te versterken.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste orthopedisch chirurg met interesse voor de complexe heup- en knieprothesiologie. Zowel jonge klaren als collega's met ervaring nodigen wij uit om te reageren!
 • Je bent orthopedisch chirurg met interesse in complex heup- en kniechirurgie.
 • Enkele jaren ervaring binnen het vak is een pre.
 • Je bent een ambitieuze en toegankelijke teamwerker.
 • Je ent gepromoveerd.
 • Tot slot herkent u zichzelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Orthopedie verbetert de zorg voor patiënten met musculoskeletale pathologie, specifiek met defecten en deformiteiten (misvormingen) van bot en gewrichten, door middel van excellente innovatieve en persoonsgerichte zorg. Daarin richt de afdeling zich specifiek op drie klinische speerpunten, namelijk orthopedische oncologie, traumatologie en de behandeling van groei en ontwikkelingsstoornissen (wervelkolom, heup- en knieprothesiologie). De afdeling Orthopedie vormt samen met de afdeling Traumachirurgie, Neurochirurgie en Plastische chirurgie het thema 'Brein, Bewegen en Reconstructie'. Er is een gezamenlijke verpleegafdeling (C2).

Daarnaast wordt intensief samengewerkt met het Radboud Centrum voor Infectie ziekten op het gebied van 'bot en prothese infecties'. De afdeling werkt in een intern en extern netwerk, interdisciplinair. Op het gebied van de trauma zorg is er een bijzonder nauwe samenwerking met de afdeling traumachirurgie (Heelkunde), en zijn wij het centrum voor trauma-beweging aan het inrichten.

Naast de patiënten zorg heeft de afdeling als belangrijke speerpunten Onderzoek (met het Orthopedisch Research Lab) en Onderwijs / Opleiding.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • 24—48 uur per week
 • €7930—€11585 per maand
 • Universitair
 • 118243-P610598-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps