Laboratorium Docent vaardigheidsonderwijs Skillslab

Laboratorium Docent vaardigheidsonderwijs Skillslab

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 12 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
Een enthousiaste en gemotiveerde HLO analist of een praktisch ingestelde medewerker met een Bachelor opleiding Biomedical Science of Master of Science die geïnspireerd het leren van studenten wil begeleiden vanuit een studentgerichte visie op leren en onderwijzen.

Functieomschrijving

Basistaak van de laboratorium docent vaardigheidsonderwijs is het geven van vaardigheidsonderwijs op het gebied van aanvullend laboratoriumdiagnostiek aan groepen van 8 tot 10 studenten in opleiding tot basisarts. Daarnaast heeft de docent een taak bij de ontwikkeling van het onderwijs zoals het ontwerpen van trainingsprotocollen, toetsmateriaal en (online) leermiddelen e.d.

We zijn binnen het Skillslab bezig met innovatie waaronder het implementeren van E-modules ter voorbereiding op de trainingen. Ook zal er per september 2021 voor de internationale track een nieuw Bachelor curriculum starten.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Affiniteit en enthousiasme voor onderwijs in kleine groepen met de beschreven doelgroep.
Punctualiteit, zorgvuldigheid in relatie tot het werken met lichaamsvloeistoffen/materiaal en veilig werken.
Intentie om zich te blijven ontwikkelen in het medisch onderwijs domein en aansluiting te vinden/hebben met de actualiteit van het toepassen van diagnostische testen in de gezondheidszorg met name voor de arts.
Een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen.
ICT-vaardig werken met concept van blended learning is een pre.
Goede mondelinge beheersing van het Engels.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op vast.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Aanstelling gebeurt voor 0,6 fte (3 dagen per week) op vaste werkdagen die in overleg vastgesteld worden. Tijdelijke functie, jaaraanstelling, met uitzicht op vast. Werving per 15 mei 2020.

Aanstelling vindt plaats in de functie van Lab docent conform het systeem van de Universitaire Functie Ordening (UFO), profiel Onderwijs/Onderzoeksmedewerker-1. Inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en takenpakket.  Schaal 10; minimaal € 2709 bruto en maximaal € 4274 bruto, gebaseerd op 1 fte, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Voor salarisschalen zie: https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/support/um-medewerkers/geldzaken/salaris-betaling-en-specificaties

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Afdeling

Skillslab

Het Skillslab verzorgt het vaardigheidsonderwijs aan alle jaargroepen van medische studenten. Dit vaardigheidsonderwijs omvat een programma voor vaardigheden op het gebied van Anamnese & lichamelijk onderzoek, therapeutische handelingen, consultvoering & communicatie en laboratorium diagnostiek.

Dit onderwijs wordt ook aangeboden aan studenten van de 4-jarige master opleiding tot Arts-Klinisch Onderzoeker (A-KO master) en aan studenten van een Engelse variant van het onderwijsprogramma, International Track Medicine (ITM) en verpleegkundig specialisten.

Het Skillslab is een afdeling met circa 60 merendeels parttime werkende medewerkers. Er is sprake van een organisatie, waarin de medewerkers met veel eigen verantwoordelijkheid en onderlinge collegialiteit in hecht teamverband het vaardigheidsonderwijs verzorgen. Er is veel enthousiasme voor het werken met studenten en onderwijsontwikkeling.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 21.6—24 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • AT2020.126

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 5, 6229ES, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you