Data-Analist Managementinformatie

Data-Analist Managementinformatie

Geplaatst Deadline Locatie
2 apr 19 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Data-Analist managementinformatie -binnen de TU Delft ook wel Facultair Informatie Coördinator (FIC) genoemd, werkt samen met een collega binnen de dienst Bestuurlijke Management Ondersteuning (BMO) onder leiding van de Faculteitssecretaris. Binnen deze dienst vallen naast de twee FIC-ers ook een medewerker, die onderzoekers ondersteunt bij data management van hun wetenschappelijk onderzoek (data steward), het faculteitssecretariaat en de contractmanagers.

Als Data-Analist Managementinformatie ben je, samen met de andere FIC-er verantwoordelijk voor de facultaire management informatievoorziening.
De decaan en het MT van de faculteit maken gebruik van managementinformatie op het gebied van onderwijs, onderzoek, personeel en financiën voor sturing, monitoring en verantwoording. Deze gegevens zijn beschikbaar vanuit verschillende systemen van de universiteit.
De functie van FIC-er bestaat uit twee hoofdtaken; data-analist en business-analist.

1. Als data-analist maak je gebruik van, combineer en analyseer je beschikbare datasets om managementinformatie aan te leveren. Aan de hand van deze informatie maak je trends en ontwikkelingen zichtbaar. Hiermee ondersteun je het management bij het bijsturen van  processen en bij de besluitvorming. Producten waar de FIC-er aan bijdraagt zijn onder andere:
• rapportages voor voortgangsgesprekken met de afdelingen en met het College van Bestuur (CvB);
• rapportages voor de onderzoek- en onderwijsvisitatie van de faculteit;
• rapportages gerelateerd aan het promotietraject;
• rapportages over de mate waarin Open Access wordt gepubliceerd.

2. Als business-analist denk je mee over de inrichting van het proces- en informatiemanagement van de verschillende operationele processen. Je bent in staat om te adviseren over de inrichting van centrale systemen en applicaties van de verschillende diensten/domeinen, zoals HR, Finance, Onderwijs. Daarbij houd je rekening met de wensen en doelstellingen binnen de faculteit op het gebied van (bestuurlijke) informatievoorziening. Hierbij besef je dat de wensen van alle faculteiten gewogen moeten worden, om zo de gemene deler van de gehele universiteit te vinden.

De meeste werkzaamheden vallen binnen de hoofdtaak data-analist. In deze rol maak je gebruik van analyse - en visualisatie tools, zoals Business Objects, Tableau, Pure en SciVal.

Lijkt deze functie je interessant en herken je je in het onderstaande profiel, dan willen we je graag ontmoeten om nader kennis te maken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

• Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt een sterk analytisch vermogen;
• Je werkt proactief;
• Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig, je werkt nauwkeurig en kan verbindingen leggen;
• Je hebt gevoel voor bestuurlijke processen;
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
• Je bent goed in het stellen van prioriteiten;
• Je bent sterk in het lezen van cijfermatige informatie, je kan goed verbanden leggen, kan goed interpreteren en weet informatie helder weer te geven, zowel in rapporten als grafieken;
• Je weet verzamelde gegevens gestructureerd op te slaan;
• Het is zeer wenselijk als je kennis hebt van systemen zoals Business Objects en Tableau.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlening/vast bij voldoen aan functie-eisen.

De functie heeft een omvang van 16-24 uur per week (0,4 / 0,6 FTE).  Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging /vast bij het voldoen aan de functieeisen.Het salaris voor deze functie is gebaseerd op schaal 9, met een maximum van € 3.895,- bruto p/m. Inschaling op basis van ervaring. TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Bestuurlijke en Managementondersteuning
(BMO) is het bestuurssecretariaat van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen. De dienst ondersteunt de decaan, het MT, de medezeggenschapsorganen en levert ondersteuning aan de faculteit en haar afdelingen op het gebied van onderzoek.

Specificaties

  • IT; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 16—24 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • CiTG20.26

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you