Informatiemanager

Informatiemanager

Geplaatst Deadline Locatie
7 apr 18 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij graag hét centrale aanspreekpunt en houd je ervan om mensen in beweging te krijgen en nieuwe initiatieven te ontplooien? Stap dan als informatiemanager in de administratieve en facilitaire wereld van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam!

Facilitaire en administratieve dienstverlening is niet los te zien van ICT en informatievoorziening. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik, beheer en ontwikkeling van ons ERP-systeem (SAP), druktemetingen in de verschillende panden en de koppeling hiervan met ons schoonmaakprogramma of het inrichten van een logistiek proces voor een digitaal post systeem.

Facility Services (FS) en het Administratief Centrum (AC) willen graag gezamenlijk stappen zetten om de dienstverlening nog verder te optimaliseren en zijn daarom op zoek naar een informatiemanager. Als informatiemanager streef je, samen met je collega’s, naar de beste dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid door het optimaal benutten van ICT en informatievoorziening binnen de dienstverlening. Daarnaast ben je specifiek verantwoordelijk om de privacy (AVG) en informatie beveiliging binnen beide eenheden naar een hoger niveau te brengen.

Wat ga je doen?

Als informatiemanager ga je actief op zoek naar verbetering in de ICT-ondersteuning en de informatievoorziening. Je signaleert, volgt en analyseert relevante in- en externe ontwikkelingen en geeft de mogelijke consequenties en kansen voor de dienstverlening helder weer. Functioneel beheerders coach en begeleid je en je zorgt voor een meer uniforme werkwijze en betere samenwerking tussen beide diensten. Als aanspreekpunt voor activiteiten die samenhangen met IT, waaronder data-security en privacy, zoek je de samenwerking op met collega’s binnen de faculteiten, diensten en staven en probeer je de samenhang tussen de systemen te optimaliseren. Je hebt een neus voor verbeteringen, weet deze op te pakken en verder uit te voeren. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) en ondersteunt de managementteams, projectleiders en functioneel beheerders van zowel het AC als FS. Je hebt een werkplek in gebouw de Leeuwenburg (naast het Amstelstation), maar bent daarnaast ook op de andere UvA- en HvA-locaties – verspreid over de hele stad – te vinden.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Jij bent een nieuwsgierige en assertieve informatiemanager die de schakel kan vormen tussen het AC, FS en het onderwijs en ICT. Als sparringpartner met een duidelijke eigen visie, sta je ook open voor de standpunten van anderen. Je hebt een voltooide hbo-opleiding ofhbo-denkniveau, met minimaal 3 jaar werkervaring als informatiemanager. Je hebt ervaring in het aansturen van ICT- en informatievoorziening in een complexe/publieke organisatie en met kennis van data security en de privacy wetgeving (AVG).

Verder kun je goed schakelen tussen operationele, tactische en strategische niveaus en ben je organisatiesensitief. Je vindt snel zelfstandig je weg binnen een organisatie en weet je verantwoordelijkheid te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Wa bieden we?

Allereerst een leuke werkplek met gedreven en enthousiaste collega’s.

Je krijgt in eerste instantie een dienstverband voor twaalf maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Informatiemanager 1. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 12 (cao Nederlandse Universiteiten). Het salaris bedraagt maximaal €5.656 bruto per maand bij een volledige dienstverband en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA of de UvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord en op over de UvA.  

 

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Facility Services – Bedrijfsbureau Administratief Centrum

Het Administratief Centrum (AC) verzorgt alle concernadministraties van de UvA en de HvA. Daarnaast verzorgen wij de interne en externe verslaggeving. Ons doel is het realiseren van een hoogwaardige, betrouwbare en consistente administratieve dienstverlening.

Facility Services (FS) is de facilitaire organisatie van zowel de UvA als de HvA. Wij zijn onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de panden, de uitvoering van (huisvesting)projecten, het beheer en de inrichting van onderwijszalen en het beheer van de rooster(systemen) en de inkoop.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 36—38 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • HBO
  • 20-223

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you