Tandarts docent

Tandarts docent

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 23 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc is op zoek naar tandartsen voor het verzorgen van (pre)klinisch onderwijs aan bachelor en/of masterstudenten Tandheelkunde. Wij zoeken tandartsen, ervaren of net afgestudeerd, met een groot hart voor jonge mensen en hun ambities. Die vragen stellen belangrijker vinden dan antwoord geven en die in staat zijn om de hedendaagse opvattingen over goede mondzorg te vertalen in hun boodschap naar studenten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Begeleiden practica.
  • Begeleiden werkgroepen.
  • Verzorgen theoriecollege 's.
  • Coachings/begeleidingsgesprekken.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Ben jij een gedreven tandarts, of bijna afgestudeerde tandarts, die nog lang niet uitgeleerd is en wil je graag deel uit maken van een team dat volop in ontwikkeling is. En ben je minimaal 1 dag beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Radboudumc ambities persoonsgericht en innovatief vind je terug in de manier waarop wij opleiden combineren met het verlenen van goede tandheelkundige zorg in nauwe samenwerking met ons uitstekende academisch onderzoek. Je bent bereid om te leren en indien je een vaste kracht wordt, begeleiden wij je om je pedagogisch/didactisch te bekwamen door het behalen van een intern getuigschrift.

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

De startdatum is 1 augustus 2020. De aanstelling is voor een jaar. Na het behalen van de Basiskwalificatie Docentenprofessionalisering is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Zij-instromers met minimaal 5 jaar klinische ervaring worden ingeschaald in schaal 11. Zij-instromers zonder ervaring worden ingeschaald in schaal 10.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc verzorgt onderwijs, doet onderzoek en verleent patiëntenzorg op het brede terrein van de tandheelkunde. Dat doen we persoonsgericht en innovatief.

Binnen onze academische opleiding Tandheelkunde leiden we onze studenten samen met studenten Mondzorgkunde van de HAN op tot mondzorgprofessionals van de toekomst. Wij bieden verschillende disciplines onder één dak aan, denk bijvoorbeeld aan orthodontie maar ook aan differentiaties als gnatologie, implantologie of tandheelkundige behandeling van kinderen of mensen met een beperking.

Bachelor en master Tandheelkunde
Elk jaar starten 67 studenten met de opleiding Tandheelkunde. Studenten bestuderen alle aspecten die samenhangen met pathologie, diagnostiek, preventie en behandeling van tandheelkundige afwijkingen bij de patiënt. Ook motorische, cognitieve, sociale en psychologische aspecten komen ruim aan bod.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 8—36 uur per week
  • €2826—€5226 per maand
  • Universitair
  • 118763-P612574-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you