ICT beheerder - Bureau KNAW - Amsterdam

ICT beheerder - Bureau KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
29 apr 24 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en dynamische baan waarin er alle ruimte is je verder te ontwikkelen? Ben je een ervaren ICT database-beheerder die zich graag inzet voor een betrouwbaar en toekomstbestendig IT landschap? Solliciteer dan naar de functie van ICT-beheerder bij de KNAW. 

Dit ga je doen
Werken in het Back Office team (ICT beheer) van de afdeling ICT van de KNAW betekent iedere dag de spil zijn tussen de IT afdeling en al haar klanten op het gebied van o.a. kantoorautomatisering, netwerk- en serverinfrastructuur. Je werkt binnen een hecht en enthousiast team die dagelijks klaar staat voor meer dan 1300 medewerkers. In deze functie kun je jouw technische expertise goed combineren met jouw gevoel voor prioriteit en klantvriendelijkheid. In de dagelijkse praktijk houd je je bezig met het beheer, kennisontwikkeling, innovatie en continu verbeteren van de dienstverlening op het vlak van databasebeheer (Oracle EBS, MSSQL) applicatie- en systeembeheer. 

 

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een brede kennis van informatiesystemen;
  • Kennis en ervaring met Windows en vooral Linux (Red Hat) OS beheer en Oracle EBS beheer;
  • Kennis van SQL;
  • Enkele jaren relevante werkervaring met technisch applicatiebeheer o.a. met een applicatieserver uitrollen, software installeren en het vernieuwen van certificaten;
  • Een flexibele werkhouding, snel kunnen schakelen en de juiste prioriteiten kunnen stellen; 
  • Een probleemoplossende instelling, overtuigingskracht en enthousiasme;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 
     

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie voor 38 uur per week met in eerste instantie een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 3.895,00 bruto per maand (schaal 9 CAO Nederlandse Universiteiten/KNAW), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijke verlofregeling (232 verlofuren bij een fulltime dienstverband).

Werkgever

Bureau KNAW

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten -  en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Afdeling

De afdeling ICT Services is verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening aan het Bureau en enkele instituten. De afdeling telt ongeveer 25 medewerkers, ver¬deeld over twee secties: Front Office, Back Office en een ondersteunend supportteam. De afdeling beheert de technische infrastructuur voor de KNAW en haar instituten en is een Shared Service Center voor een aantal instituten van de KNAW. ICT Services is onderdeel van het Bureau waar zo’n 130 mensen werken. 

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • max. €3895 per maand
  • HBO
  • AT2020-055

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011 JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you