Projectmanager Huisvesting-vraagkant (0,6 - 1,0 fte)

Projectmanager Huisvesting-vraagkant (0,6 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 apr 24 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Diergeneeskunde is plek voor een resultaatgerichte projectmanager huisvesting-vraagkant (0,6 - 0.9 fte 1)

Functieomschrijving

De faculteit Diergeneeskunde (DGK) is gehuisvest op het oostelijk deel van het Utrecht Science Park (USP). De huisvesting bestaat uit een zestal gebouwen en een boerderij met bijbehorende stallen. Naast gebouwde omgeving bestaat het areaal uit weiden ten behoeve van zieke en gezonde dieren.

De faculteit heeft in de afgelopen periode samen met de dienst Vastgoed & Campus een Integraal Huisvestingsplan (IHP) samengesteld, in lijn met het Strategisch Huisvestingsplan (SHP) van de Universiteit Utrecht. Dit plan wordt de komende jaren uitgewerkt in een programma van projecten met als doel het realiseren van efficiënte en duurzame huisvesting die de onderwijs en onderzoeksambities van DGK toekomstbestendig ondersteunt binnen de kaders van het SHP. Van dierenkliniek tot laboratoria, kantoren én een boerderij, ver- en nieuwbouw, duurzaam, flexibel, efficiënt, toekomstbestendig en passend bij het onderwijs en onderzoek van de toekomst; alles krijgt de aandacht die het verdient binnen dit programma.

De nieuwe huisvesting en de benodigde aanpassingen aan de huidige huisvesting worden gerealiseerd door de centrale afdeling Vastgoed & Campus van de UU. Voor het uitwerken van de huisvestingsvraag van DGK in een passend vastgoedaanbod is een programma-organisatie ingericht met zowel medewerkers van de faculteit als de directie Vastgoed & Campus en het Facilitair Service Centrum van de universiteit.

De opdracht
Voor de afdeling IT, Huisvesting en Veiligheid zoeken wij een projectmanager Huisvesting-vraagkant die de faculteit de komende maanden gaat helpen het uitwerken van de huisvestingsvraag vorm te geven. Je opdracht is de huisvestingsvraag van de faculteit te formuleren. Je brengt samen met diverse stakeholders in kaart welke behoeften er zijn voor de huisvesting vanuit de ambitie voor onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. De behoeften worden onder meer opgehaald in werkgroepen waarin medewerkers van Diergeneeskunde, samen met de inhoudsdeskundigen van het Woonbedrijf van de universiteit, voor verschillende onderwerpen de behoeften en vereisten aan de huisvesting formuleren. Daarbij kijk je of de opgehaalde behoefte uit de werkgroepen aansluit bij de ambities van het bestuur en vice versa. Ten slotte toets je de vraag aan de andere verandertrajecten bij de faculteit. Denk hierbij aan vernieuwingen in het onderwijs, het onderzoek, de patiëntenzorg en aan de reorganisatie.

Het afstemmen van vraag en aanbod om tot het huisvestingsontwerp te komen is een cyclisch (iteratief) proces. In samenwerking met V&C/FSC én stakeholders aan DGK-zijde stel je een projectplan op voor de komende periode (incl tijdlijn, bemensing, financiering etc.) om samen tot de huisvestingsvraag te komen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die er plezier in heeft met verschillende mensen te schakelen, hen weet mee te nemen in de vernieuwingen, en bij wie het in het DNA zit om mensen aan elkaar te verbinden. Je weet actief verbindingen te leggen in de inhoud en tussen mensen om tijdig tot de juiste informatie te komen. Je voelt je thuis in een politieke omgeving en snapt snel hoe de hazen lopen. Je bent in staat te schakelen tussen de bestuurlijke ambitie van DGK, de bestuurlijke ambitie van de Universiteit Utrecht en de mogelijkheden in de realisatie.

Je hebt ervaring in het maken van businesscases en weet ze te vertalen in projectplannen. Daarbij ben je resultaatgericht en pragmatisch, heb je doorzettingsvermogen en steek je zo nodig zelf de handen uit de mouwen. Vanzelfsprekend spreekt het je aan te werken bij onze bijzondere faculteit Diergeneeskunde.

Ervaring met de vraagkant van huisvestingsvraagstukken en agile/iteratief werken is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een positie aan van (0,6 - 0,9 fte) voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 4.406,- en maximaal € 6.133,- (schaal 12/13 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers. 

De faculteit voert een ambitieus strategisch plan uit waarbij een duidelijke positionering, samenwerking in een netwerkstructuur en professionalisering van de uitvoering centraal staan. De huisvesting en veiligheid van de faculteit vragen veel aandacht, mede door de op hand zijnde nieuwbouw. De afdeling IT, Huisvesting en Veiligheid speelt hierin een grote rol.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Paramedische patiëntenzorg; Patiëntenzorg: overig
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Natuurwetenschappen
  • 20—36 uur per week
  • €4406—€6133 per maand
  • MBO+
  • 1100187

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps