Financieel medewerker 1,0 fte

Financieel medewerker 1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 5 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) heeft een vacature bij de afdeling Financiële Administratie voor een Financieel medewerker 1,0 fte.

Functieomschrijving

De Financiële Administratie bestaat uit een manager, twee financieel medewerkers, een inkoopmedewerker, en een administratief medewerker. De Financiële Administratie beheert de administratie voor CWI, voor de overkoepelende organisatie van het WCW-terrein en voor enkele andere entiteiten. De Financiële Administratie kenmerkt zich door een open organisatie. Medewerkers en leidinggevenden weten de afdeling te vinden en er zijn veel contacten buiten CWI.

We zoeken uitbreiding voor de afdeling  vanwege extra activiteiten en de invoering van een nieuw financieel systeem (UBW).

Functie
De financieel medewerker moet zelfstandig financiële zaken kunnen administreren en binnen een grootboek zaken kunnen vastleggen en controles uitvoeren. Verder moet deze onder meer zorg dragen voor een deel van de dagelijkse financiële dagboekverwerkingen.

De medewerker verstrekt gevraagd en ongevraagd adviezen aan de manager van de Financiële Administratie en aan collega’s binnen en buiten de afdeling.

Specificaties

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Functie-eisen

Onze nieuwe collega heeft met minimaal vijf jaar ervaring op een financiële afdeling en een relevante afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur HEAO. Je hebt ervaring met het werken in een non-profit omgeving en kennis van grote automatiseringssystemen (bij voorkeur UBW, Exact, Synergy, etc.). Binnen een internationale omgeving als CWI is het belangrijk dat je goed Engels spreekt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Het salaris is minimaal € 2.939,- en maximaal € 4.052,- bruto per maand (schaal 9), op basis van een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Onze gunstige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Onderzoekinstellingen, met onder andere ruime verlofmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en maken de combinatie van zorg en werk mogelijk.

Werkgever

Over Centrum Wiskunde & Informatica

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) is het nationaal onderzoeksinstituut voor wiskunde en informatica en is onderdeel van de Institutenorganisatie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). CWI verricht fundamenteel toponderzoek en draagt kennis over aan de maatschappij, in het bijzonder aan het bedrijfsleven. CWI is gevestigd op het Science Park Amsterdam, knooppunt van vooraanstaand onderwijs, hoogwaardig onderzoek en kennisintensieve bedrijven.

Samen met zijn ruim 150 wetenschappers uit meer dan 25 landen biedt CWI een prettige, collegiale en internationale werkomgeving voorzien van uitstekende faciliteiten.

Specificaties

  • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • €2939—€4052 per maand
  • HBO+
  • AT Financieel medewerker

Werkgever

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 123, 1098 XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps