Docent Master Leraar Wiskunde

Docent Master Leraar Wiskunde

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 24 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Academie Educatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt een: Docent Master Leraar Wiskunde, Nijmegen, 0,2 fte

Functieomschrijving

De master Leraar Wiskunde verzorgt de 3-jarige duale opleiding tot de eerstegraads lesbevoegdheid Wiskunde. Studenten volgen wekelijks op woensdag lessen en leren daarnaast op hun werkplek en in de online leeromgeving. Ben jij die docent die het een uitdaging vindt om studenten op te leiden tot een startklare professional in een dynamische omgeving? Dan is dit de functie voor jou! We zoeken op korte termijn een enthousiaste collega voor de Master Leraar Wiskunde. Ben jij een teamspeler die met ons wil meegroeien en bouwen aan een goed leeraanbod, reageer dan nu!

Wat je gaat doen

  • Je verzorgt het onderwijs en je begeleidt studenten.
  • Je ontwikkelt, verzorgt en toetst het onderwijs in de domeinen stochastiek en meetkunde.
  • Je begeleidt studenten met hun masteronderzoek.
  • Je denkt mee over aansprekend en vernieuwend onderwijs en draagt bij aan organisatie- en vernieuwingstaken.
  • Het begeleiden van studenten als tutor en het geven van vakdidactiek kan op termijn tot de taken behoren.

Specificaties

HAN University of Applied Sciences

Functie-eisen

Dit zoeken wij in jou
Je hebt een academische achtergrond en een eerstegraads bevoegdheid als docent Wiskunde. Je hebt affiniteit met meetkunde en met stochastiek. Je bent bij voorkeur gepromoveerd in de wiskunde of in de wiskundedidactiek.

Je hebt recente praktijkervaring binnen het onderwijs inclusief ict-gebruik daarbinnen. Je bent bekend met de landelijke netwerken van wiskundedocenten. Je hecht waarde aan een goede samenwerking en bent in staat een positieve bijdrage te leveren aan het beleid van de opleiding master leraar Wiskunde. Je bent reflectief ingesteld en gebruikt dit om tot leren te komen in je team en hierbuiten. Ook neem je verantwoordelijkheid en initiatief en zie je het belang van samenwerking met ons werkveld. Beschikbaarheid op woensdag is voor deze functie noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving in een grote complexe organisatie.
  • Een aanstelling voor de periode van 1 jaar, waarna verlenging mogelijk is.
  • Een betrekkingsomvang van 0,2 fte.
  • Een aanstelling in de functie van Docent niveau 1.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.892,31 op basis van fulltime aanstelling (cao-hbo schaal 11).
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%).
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof, onbeperkte sportmogelijkheden voor een kleine bijdrage en, afhankelijk van je werkuren, ruime vakantiedagen per jaar.
  • Het professionaliseringsaanbod van de HAN Academy, zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Werkgever

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is een veelzijdige, brede hogeschool die met ruim 35.000 studenten en 3.700 medewerkers behoort tot de grootste hogescholen van Nederland. Vanaf onze campussen in Arnhem en Nijmegen verzorgen we 83 bachelor-, associate degree- en masteropleidingen in voltijd, deeltijd of duaal.

De Academie Educatie is één van de 14 academies binnen de HAN. Bijna 5.000 studenten volgen bij de academie een vol- of deeltijdopleiding. De academie biedt studies op zowel bachelor-, associate als masterniveau. Dit betreft onder meer de Lerarenopleiding basisonderwijs (PABO), Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en welzijn (associate degree), 2de graads voltijd of deeltijd (talen, economie, geschiedenis, natuurkunde, scheikunde, pedagogiek), de masteropleidingen voor leraar Algemene Economie, Engels, Nederlands of Wiskunde en de professionele master Ontwerpen van Eigentijds Leren (MOVEL).

Ook zijn we een belangrijke kennispartner in de regio Arnhem en Nijmegen voor ons werkveld. Scholen, schoolbesturen en educatieve instellingen zijn onze partners in de regio met wie we samen kwalificeren en professionaliseren. Dit doen we door samen te werken aan een goed professionaliseringsaanbod, een gesprekspartner te zijn aangaande diverse onderwijsvraagstukken én door praktijkgericht onderzoek in het educatie domein op het gebied van thema’s zoals leren en lesgeven met ict, werkplekleren, toetsing en meervoudige professionaliteit van leraren.

Kijk voor meer informatie op www.han.nl/over-de-han.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Universitair docent
  • Natuurwetenschappen; Economie
  • max. 8 uur per week
  • max. €4892 per maand
  • Universitair
  • AT Docent Master Leraar Wiskunde

Werkgever

HAN University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kapittelweg 33, 6525 EN, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you