Docent Religiewetenschap (0,5 - 0,7 fte)

Docent Religiewetenschap (0,5 - 0,7 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 mei 7 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het departement Filosofie en Religiewetenschap is op zoek naar een breed inzetbare docent met aantoonbare expertise over de breedte van de religiewetenschap.

Functieomschrijving

Het departement Filosofie en Religiewetenschap is op zoek naar een docent Religiewetenschap. Als docent Religiewetenschap ben je breed inzetbaar, heb je aantoonbare expertise over de breedte van de Religiewetenschap (waaronder een grondige kennis van theorieën en methoden) en draag je bij aan het onderwijs binnen de opleiding(en) bachelor Religiewetenschap, de master Religie en Samenleving, de research master en het University College Utrecht. 


Je bent in staat brede onderwijsgerelateerde taken op je te nemen en kunt zowel in het Nederlands als in het Engels doceren.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je bent gepromoveerd in de Religiewetenschap.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het geven van universitair onderwijs.
  • Je hebt een BKO (Basis Kwalificatie Onderwijs) of bent bereid de nodige stappen te zetten tot het behalen hiervan.
  • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,5 - 0,7 fte) voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging van de aanstelling na positieve evaluatie, tot in totaal max. 3 jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.978,- (schaal 10/11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

 

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 6.000 studenten en 900 medewerkers verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen, en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega’s en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

Specificaties

  • Onderwijs
  • 20—30 uur per week
  • €2709—€4978 per maand
  • Universitair
  • 1101833

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you