Senior P&O-adviseur

Senior P&O-adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
25 mei 11 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de HR-adviseur met kennis van zaken en energie die wij zoeken?

De afdeling Personeel en Organisatie van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen is op zoek naar een senior P&O-adviseur met uitstekende adviserende kwaliteiten. Ontwikkeling en kwaliteit van onze medewerkers staan bij ons voorop. Dat vertalen we naar uiteenlopende projecten en taken. Een aantal hiervan is UvA-breed, aan andere geven we onze eigen draai. Zo zijn we bezig met strategische personeelsplanning, aanpassing van het benoemings- en bevorderingsbeleid voor wetenschappelijk personeel, een docentenbeleid en ontwikkelen we een opleidingsprogramma  waar alle ondersteunende medewerkers gebruik van kunnen maken. Als ervaren HR-adviseur ga jij met diverse werkzaamheden aan de slag. Je zorgt daarnaast dat de basis op orde is (zoals de HR-processen) en geeft deskundig advies aan leidinggevenden en bestuur. De professionele ruimte voor jou is groot.

Je gaat deel uit maken van de sectie Personeel en Organisatie (P&O), onderdeel van het faculteitsbureau FMG, die naast jou bestaat uit 1 senior P&O-adviseur, vier P&O-consulenten, een Arbo-coördinator en een hoofd P&O. De sectie P&O valt rechtstreeks onder de directeur bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe P&O-collega ga je:

  • de leidinggevenden en het bestuur van de faculteit van goed advies voorzien vanuit ervaring en deskundigheid, ook als ze daar niet om vragen;
  • belangrijke HR-gerelateerde onderwerpen op tactisch niveau op de agenda zetten en/of houden, denk bijvoorbeeld aan beleid voor buitenlandse medewerkers, een veilige inclusieve werkomgeving etc.;
  • projecten oppakken, zowel UvA- als faculteitsbreed en ze tot een goed einde brengen;
  • zorgen dat de HR-processen gesmeerd lopen, met als speciaal aandachtspunt herplaatsing van medewerkers;
  • een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere transitie naar een digitale manier van werken, bijvoorbeeld met de invoering van een nieuw wervingssysteem (Successfactors, een SAP-module);
  • complexe vragen van medewerkers beantwoorden;
  • aan de slag in een leuk team (7 collega’s).

We vragen veel, maar daar staat het nodige tegenover:

  • een brede P&O-functie met veel ruimte voor jouw creativiteit, zelfstandigheid en eigenaarschap;
  • veel afwisseling in werkzaamheden en thema’s;
  • flexibiliteit in je uren en werktijden;
  • de gelegenheid om gebruik te maken van de ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die we al onze medewerkers bieden;
  • gemotiveerde collega’s die graag delen wat goed gaat, maar ook samen leren van wat er fout gaat.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als we jou in een paar woorden moeten omschrijven, dan is dat: oppakken, aanpakken en doorpakken. Je bent een stevige deskundig gesprekpartner, creatief, nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het vak en grijpt kansen als je ze ziet. Je investeert in het leren kennen van je ‘klanten’, van de leidinggevenden van de afdelingen tot aan de directeur bedrijfsvoering en de decaan. Daardoor weet je precies wat ze nodig hebben en is jouw werk ‘spot on’. Als jij ergens aan begint maak je het af, ook als het langer duurt of ingewikkelder is dan je van tevoren misschien dacht. Je communiceert makkelijk, net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

En wat je verder nog in je mars hebt:

  • bij voorkeur een afgerond hbo- en/of academische opleiding, in een HR-gerelateerde richting;
  • minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur, liefst in een grote bestuurlijke organisatie;
  • ervaring met hoogwaardige advisering;
  • affiniteit met processen en digitalisering.

Ook:

  • kun je goed samenwerken met professionals binnen en buiten de faculteit en heb je een proactieve en collegiale houding die tot resultaten leidt. Daarbij ben je in staat om draagvlak te creëren en verbinding te leggen met de personeelsconsulenten en tussen de verschillende stakeholders van de faculteit;
  • beschik je over de volgende competenties; klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid; ondernemerschap, organisatiesensitiviteit en deskundigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Op deze functie is het UFO-profiel P&O-adviseur 1 van toepassing. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.127 bruto per maand (schaal 11) bij volledige werktijd van 38 uur per week. De functie wordt bij voorkeur ingevuld per 1 september 2020. Het betreft een dienstverband voor 32 uur in tijdelijke dienst voor de duur van een jaar met daarna de mogelijkheid tot omzetting in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je nog meer?

Een uitdagende werkplek met afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende organisatie. 

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen – Faculteitsbureau

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

et onderzoek aan de faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen is omvangrijk, innovatief en heeft een sterke internationale focus. De FMG biedt 15 bacheloropleidingen en 79 masterprogramma's met diverse specialisaties aan en heeft daarnaast een groot aanbod in zomer- en winterprogramma's.

Specificaties

  • HRM
  • 30.4—32 uur per week
  • €3746—€5127 per maand
  • HBO+
  • 20-308

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 127, 1018 WS, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you