Projectadministrateur Strategy Office (m/v) 0,4-0,6 fte

Projectadministrateur Strategy Office (m/v) 0,4-0,6 fte

Geplaatst Deadline Locatie
29 mei 19 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De EUR heeft in september 2019 een nieuwe strategie gelanceerd met als missie ‘Creëren van positieve maatschappelijke impact, op Erasmiaanse wijze’. Met Strategie 2024 geeft de Erasmus Universiteit vorm aan haar ambitie om vanuit haar unieke profiel oplossingen te formuleren voor complexe maatschappelijke vraagstukken. De nieuwe strategie zorgt voor veranderingen in ons onderwijs en onderzoek, maar ook in de wijze waarop wij onze bedrijfsvoering gaan inrichten. De uitdagingen waarvoor we staan kunnen alleen opgelost worden door een community die hecht samenwerkt, kennis vergaart en deelt, en waarvan de leden vanuit verschillende invalshoeken met elkaar tot multidisciplinaire oplossingen komen.

De EUR is op zoek naar een projectadministrateur die het Strategy Office (SO) gaat ondersteunen in het opzetten, structureren en afhandelen van de financiële administratie voor het programma Strategy 2024. De projectadministrateur werkt nauw samen met de programmacontroller en ondersteunt de programmacontroller in de administratie van de strategische projecten.  De projectadministrateur is verantwoordelijk voor het voeren van een juiste, tijdige en volledige programma- en projectadministratie. Hij/zij is daarbij de contactpersoon voor de lijn voor alle financieel administratieve aspecten en geeft uitvoering aan diverse administratieve taken, zoals correcties en doorbelastingen. De projectadministrateur handelt de registratie in de systemen op basis van beschikbaarheid van actuele en betrouwbare data en geeft uitvoering aan financiële -en niet financiële rapportages t.b.v. de P&C-cycli. Daarnaast is de administrateur betrokken voor de aanleg en onderhouden van de administratieve structuur van projecten (WBS) in SAP.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zoeken een initiatiefrijke projectadministrateur, die in staat is binnen een groeiend team de basis voor projectadministratie op orde te brengen. Je bent een proactieve, flexibele persoonlijkheid en vindt het een leuke uitdaging om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je vindt het leuk om in een nieuwe rol te beginnen, waarbij je affiniteit hebt met het opzetten, afstemmen en inrichten van nieuwe werkprocessen en structuren. Je kunt nauwkeurig werken en bent in staat onder druk te werken, waarbij je meerdere ballen gelijktijdig in de lucht kunt houden. Je hebt oog en oor voor wat er in de omgeving gebeurt en kunt ook in je werkzaamheden deze slimme verbanden leggen. Je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift en bent daarnaast een echte teamplayer.

Naast een moderne en dynamische werkomgeving bieden wij een hoge mate van zelfstandigheid waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast is er ook ruimte om te groeien naar Assistent Controller.

Het profiel

  • Minimaal MBO-4 denk- en werkniveau, bij voorkeur bedrijfsadministratie;
  • 1-3 jaar relevante werkervaring o.a. projectenadministratie;
  • Accuraat, analytisch, proactief en een goed cijfermatig inzicht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis en vaardigheden van en affiniteit met IT-systemen (voorkeur SAP FiCO) en professionele kennis van Excel;
  • Zelfstandig kan werken, maar ook een teamspeler is, zowel binnen het team als daarbuiten.

Competenties en persoonlijkheid

  • Nauwkeurig en secuur;
  • Teamspeler;
  • Proces- en klantgericht;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Proactief en zelfstandig;
  • Resultaatgericht en organisatie sensitief;
  • Initiatiefrijk en in staat om actief met het team mee te denken;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift in de Nederlandse en Engelse taal (aantoonbaar B1-niveau conform CEF).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlening voor de gehele strategische periode (t/m 2024).Het betreft een functie voor 0,4-0,6 fte. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, 38 uur per week, maximaal € 3.445,- bruto per maand (schaal 8). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Hiërarchisch zal de aanstelling bij de Dienst Finance, onderdeel van de ondersteunende diensten (Professional Services) vallen, maar functioneel valt de rol is binnen het team van de Strategy Office, onderdeel binnen de Algemene Bestuursdienst.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Strategy Office

Het Strategy Office (SO) begeleidt de EUR op centraal niveau in haar transitie naar een impactgerichte universiteit en werkt samen met de organisatie aan het verwezenlijken van de strategische doelstellingen. Vanzelfsprekend gebeurt dit in samenwerking met andere centrale beleidsafdelingen, de faculteiten en de academische projectleiders op de verschillende projecten en -programma’s. Het SO functioneert als spin in het web, om de strategische ambities in samenwerking met de gehele community te kunnen realiseren. Om betrokkenheid en co-creatie te faciliteren wordt geïnvesteerd in een strategische communicatie-aanpak, een passende engagement strategie en ondersteunende leiderschapsontwikkeling. Het SO valt binnen de Algemene Bestuursdienst (ABD), die als centrale staforganisatie verantwoordelijk is voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek.

Specificaties

  • Financiën
  • 16—24 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • MBO
  • PRO/FIN/29052020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you